Abonare la google news

Gigi Becali a făcut marele anunț! Ce se întâmplă cu Florin Tănase: „Continuă la noi!”

În utlima perioadă, s-a vorbit intens despre o posibilă plecare a lui Florin Tănase de la FCSB. Însă, patronul Gigi Becali susține că „Tase” va evolua și în sezonul viitor la formația bucureșteană.

Florin Tănase (26 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro.

Acesta mai are contract cu formația bucureșteană până în 2022.

Gigi Becali, anunț despre viitorul lui Florin Tănase la FCSB

Latifundiarul din Pipera susține că nu a primit nicio ofertă pentru Florin Tănase, astfel că mijlocașul va rămâne la FCSB și în sezonul viitor.

„Tase continuă la noi. Nu am nicio ofertă pentru el. Din Europa nu am nimic. Dar nu-mi fac griji. După ce vom ajunge în Europa, vor apărea și ofertele. Acum e prea devreme”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a reacționat după ce stadionul „Steaua” a fost inaugurat

Gigi Becali a reacționat după ce stadionul „Steaua” a fost inaugurat miercuri, 7 iulie, la meciul jucat de formația Armatei cu OFK Belgrad, scor 6-0.

„Ati văzut de ce nu vreau eu să mă duc în Ghencea? Ca să ce? Să mă înjure Peluza Sud? Am ajuns la 63 de ani, tată. Dar atâta pot ei, atâta fac! Au uitat când mergeau prin avioane pe banii mei. Să îl întrebați pe Mustață. Dar stați linistiti că o să fiu rugat să mă duc să jucăm în Ghencea. De unde credeti voi că o să dea Armata un milion de euro pe an pentru întreținerea arenei din Ghencea…

Foarte bine că au fost gloriile la meci. De ce să mă supăr pe Duckadam. Însă, vreau să îi spun lui Tudorel Stoica că eu am respectat gloriile. Câți din ei au fost angajați la mine si i-am plătit, deși mulți îmi săreau în cap acum vreo 10 ani că sunt slabi ca antrenori pe la juniori și făceau tot felul de prostii pe acolo. Sau nu l-am ajutat eu pe Viorel Trucu? Dumnezeu să îl ierte. Noi să fim sănătoși și nu uitați că în Ghencea mă pot duce când vreau eu, dacă plătesc”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Citeste articolul pe ProSport