Abonare la google news

Gigi Becali a dat două ordine majore la FCSB: croatul Ante Vukusic, soartă pecetluită + L-a ascultat pe Ilie Dumitrescu | EXCLUSIV

Patronul Gigi Becali a dat două ordine majore oamenilor săi de la FCSB și a decis, practic, definitiv soarta lui Ante Vukusic (29 de ani).

Din informațiile ProSport, Becali ar fi vrut rezilierea imediată a contractului cu atacantul croat, lucru care ar fi atras plata până la finalul înțelegerii cu acesta, dar momentan ideea a rămas în aer, urmând ca în perioada următoare să se ia hotărârea finală.

În același timp, la antrenamentele primei echipe a fost chemat, tot din ordinul miliardarului, atacantul Andrei Istrate.

Ante Vukusic, ca și plecat de la FCSB! Patronul ar fi vrut rezilierea imediată a contractului cu croatul

Evoluțiile deloc concludente ale croatului Ante Vukusic au atras mânia lui Gigi Becali, care nu îl consideră suficient de bun pentru a evolua titular la FCSB. În acest context, Becali le-ar fi cerut oamenilor săi de încredere să ia în calcul rezilierea imediată a contractului cu vârful croat.

Cum acest lucru ar implica plata salariilor până la finalul acordului, iar Toni Petrea oricum nu are alte soluții viabile în lot, decizia a rămas în aer, dar ar putea să fie pusă în practică în cel mai scurt timp.

Ilie Dumitrescu rămâne feblețea lui Gigi Becali! Ce ordin a dat patronul FCSB după ce Mister i-a recomandat, în direct, să nu uite de Andrei Istrate

Pe de altă parte, Gigi Becali demonstrează încă o dată că se lasă influențat de părerea specialiștilor TV. Ilie Dumitrescu i-a recomandat, în direct, lui Becali să îl readucă la prima echipă pe atacantul Andrei Istrate. ProSport a aflat că patronul FCSB a dat ordin ca acest lucru să se întâmple, iar vârful s-a prezentat deja la antrenamentele lui Toni Petrea.

Dumitrescu rămâne preferatul lui Gigi Becali, care apreciază enorm sfaturile legate de fotbal venite din partea fostului tehnician, actual analist TV, la DigiSport.

Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru Gigi Becali

„Mi-aduc aminte de un jucător de la juniori, Istrate. A intrat și a dat un gol, nu l-am mai văzut. Era un jucător masiv, puternic, care a marcat atunci la Iași cu capul, când i s-a dat șansa. Era atunci când aveau probleme mari de lot. S-a dat șansă la toată lumea, poate câteva minute, 15-20 de ani merită și el. Dacă mai este la Academie. Are 18 sau 19 ani”, a spus Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

Citeste articolul pe ProSport