joi 25 noiembrie 6:33 PM

Abonare la google news

Gigi Becali a anunțat cât valorează fotbaliști de la FCSB. „Cel puțin 50 de milioane!” Care este cel mai scump jucător

Gigi Becali a anunțat cât valorează fotbaliștii de la FCSB, toate acestea după ce a dezvăluit că e dispus să vândă clubul.


Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro ca să vândă echipa după plecarea lui Edi Iordănescu, dar fără jucători. Mai mult, latifundiarul din Pipera a stabilit și cât valorează fotbaliștii pe care vrea să îi ia cu el în cazul în care o să vândă clubul.

Latifundiarul din Pipera a făcut un calcul și crede că jucătorii de la FCSB valorează cel puțin 50 de milioane de euro. Cel mai scump fotbalist din lotul lui Toni Petrea pe care Gigi Becali speră să încaseze zeci de milioane de euro este Octavian Popescu.


Gigi Becali a anunțat cât valorează fotbaliști de la FCSB

Alți jucători care i-ar putea să îi bage lui Gigi Becali milioane de euro în cont sunt Florinel Coman, Darius Olaru, Florinel Coman, Ianis Stoica și Alexandru Musi.

„Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cred că jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Florin Tănase, cel mai valoros jucător de la FCSB

Conform site-urilor de specialitate, Florin Tănase este cel mai valoros jucător de la FCSB. Căpitanul vicecampioanei României este cotat la 5 milioane de euro. Acesta este urmat de către Florinel Coman (4,5 milioane de euro) și Darius Olaru (4 milioane de euro). Octavian Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali speră să încaseze o sumă impresionantă este al 4-lea cel mai valoros jucător de la FCSB cu o cotă de 1,6 milioane de euro.

  • 32,35 milioane de euro este valoarea clubului FCSB, conform Transfermarkt.

Prosport.ro


Stirile.eu