miercuri 19 ianuarie 1:01 AM

Abonare la google news

Gică Popescu nu le dă nicio șansă lui Iordănescu și Boloni pentru postul de selecționer! Pe cine pariază ”Baciul”


FRF a încheiat negocierile asupra clauzelor cu Ladislau Boloni, însă aștepată decizia finală pe care trebuie să o ia miercuri Edi Iordănescu. Însă, nici unul nici celălalt nu este pe placul lui Gică Popescu pentru postul de selecționer.


Gică Popescu are propriile variante pentru postul de selecționer

Gică Popescu nu mizează nici pe Boloni, nici pe Iordănescu. Acesta nu știe care este strategia FRF și mărturisește că nu vrea să-și dea cu părerea despre cei doi antrenori. În schimb, îi propune pe Hagi și Petrescu. Declarația lui Gică Popescu este una fermă, însă trebuie reamintit faptul că Gică Hagi și Dan Petrescu au refuzat deja naționala din diferite motive.

Între Edi și Boloni i-aș vrea pe Hagi sau Petrescu. Nu știu exact ce plan are FRF pentru Iordănescu și Boloni. Neștiind care este strategia FRF, nu pot să știu care ar fi potrivit pentru respectivul obiectiv. De 20 și ceva de ani încercăm să ne calificăm la un Mondial și o dăm în bară.

Eu nu aș face un plan pe 2 ani de zile, aș face pe o perioadă mai lungă de timp. Nu cred că asta e strategia, ca la fiecare 2 ani să încerc să mă calific, având 20 și ceva de ani fără să reușim asta. Nu vreau să-mi dau cu părerea despre următorul selecționer. Dacă erau Hagi sau Petrescu, da.

Nu-i cunosc pe antrenori, nu știu cum lucrează, nu am stat niciodată de vorbă cu ei ca să văd cum lucrează, cum văd fotbalul și ce viziune au asupra echipei naționale. Nu știu dacă sunt potriviți pentru a prelua echipa națională în momentul de față”, a declarat Gică Popescu la emisiunea „Fotbal Club” pe DigiSport.

Vezi pe PlaySport.ro în exclusivitate ce negociază, de fapt, FRF cu Edi Iordănescu

MM Stoica îl face praf pe Edi Iordănescu după ce s-au anunțat negocierile cu FRF

Edi Iordănescu se află „în cărți” pentru postul de selecționer, asta după ce FRF s-a confruntat cu mai multe refuzuri, printre care: Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu. Mai bine spus, oficialii echipei naționale așteaptă un răspuns de la acesta până miercuri.

Între timp a răsărit un contestatar neașteptat a lui Edi Iordănescu. Este vorba de nimeni altul decât Mihai Stoica, cel care imediat după instalarea lui Iordănescu Jr. pe banca tehnică a lui FCSB (moment în care Edi l-a readus pe bancă și pe MM) a declarat:

N-am crezut că există ceva sau cineva care-mi poate reda motivația profesională. Bine ai venit, Edi!”, a scris MM pe Facebook în luna august a anului 2021.

La mai puțin de un an de la „declarația de dragoste” publică, MM Stoica îl desființează pe Edi Iordănescu:

Echipa a făcut puncte cu el antrenor, însă nu jucam nimic. Meci de meci, abia ajungeam la poartă. Și acest lucru s-a petrecut în condițiile în care n-am întâlnit echipele care au ca obiectiv prezența în play-off. De exemplu, cu Toni Petrea, care are 5 victorii și o remiză, am jucat cu Universitatea Craiova, cu UTA, cu Botoșani, cu Rapid, formații cu pretenții”, a declarat Mihai Stoica pe Telekom Sport.

Playsport.ro