Abonare la google news

Gică Popescu îl pune la punct pe Giovanni Becali, după declarațiile la adresa lui Gheorghe Hagi: „Nu are de unde să știe el ce e la Viitorul!” | EXCLUSIV

Gică Popescu, președintele clubului Viitorul, a lămurit situația de la Ovidiu, după ce Giovanni Becali a declarat că Gheorghe Hagi va reveni pe banca tehnică a echipei, începând din vară.

Această declarație a venit și în contextul în care s-ar fi iscat un conflict între antrenorul Mircea Rednic și conducerea clubului Viitorul. Gică Popescu a pus punct și acestor speculații.

Cunoscutul impresar Giovanni Becali s-a arătat convins că Gică Hagi va reveni ca antrenor la Viitorul, însă Gică Popescu îl contrazice.

Gică Popescu îl pune la punct pe Giovanni Becali

Contactat de către ProSport, Gică Popescu a explicat cum stau lucrurile la Viitorul și care este relația dintre conducere și Mircea Rednic.

Citeste si:  Poliția Rutieră a organizat acțiunea ”Seatbelt”. Câți români au fost prinși că nu poartă centura de siguranță?

„Nu are de unde să știe Giovanni Becali ce e la Viitorul. Își dă cu părerea, dar nu știe nimic din ce e la club. Noi ne dorim să intrăm în play-off, chiar dacă este foarte greu. Trebuie să câștigăm toate meciurile până la final, e un obiectiv măreț. Eram cu Mircea și cu toți discutam, noi aici mereu ne propunem lucruri îndrăznețe. Avem nevoie de 5 victorii. De asta e fotbalul frumos, pentru că e imprevizibil.

Noi nu am făcut niciodată comentarii negative despre Mircea! Eu nu am vorbit imediat după meci cu el, pentru că obișnuiesc să las o zi ca lucrurile să se așeze, să nu fie la cald. O să îi spun că acele declarații pe care le-a dat nu fac bine clubului. Ce vreau să fie clar este că nu separăm partea tehnică de cea administrativă, suntem în aceeași oală. Eu sunt căpitan de vas, dacă nu merg lucrurile bine, îmi asum”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Citeste si:  Povestea românului care a mers 800 de kilometri pentru a se vaccina

Ce a spus Giovanni Becali

„Hagi urmărește totul din umbră. Are timp să stea cu fata, are timp să meargă în Scoția la băiat. Urmărește totul, la fel și Gigi Becali. Și dacă se mișcă o piatră la Berceni, Gigi știe. Eu cred că Hagi o să antreneze Viitorul din vară. A avut nevoie de această pauză pentru a-și încărca bateriile, a și încercat că acel spaniol, dar și cu Rednic, un antrenor cu o experiență vastă. Eu cred că o să vină să antreneze echipa pentru că e invenția lui, copilul lui”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Citeste si:  Femeia care a produs accidentul din Andronache, trimisă în judecată

Citeste articolul pe ProSport