duminică 17 octombrie 6:00 PM

Abonare la google news

Gică Hagi, nervos după eșecul cu FC Argeș. „Puteți să o întoarceți cum vreți voi, dar e offside!” Întrebarea care l-a deranjat! „Nu vorbesc despre asta!”

Gică Hagi a cedat nervos după eșecul suferit de Farul Constanța pe terenul celor de la FC Argeș, scor 1-2.


FC Argeș – Farul Constanța s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-1, în etapa a 12-a din Liga 1, iar Gică Hagi a atacat arbitrajul.

„Regele” este de părere că echipa sa ar fi trebuit să câștige meciul cu FC Argeș, dar diferența a făcut-o maniera de arbitraj a lui Sebastian Colțescu.


Gică Hagi, nervos după eșecul cu FC Argeș

Totodată, Gică Hagi a avut și un mesaj pentru fotbaliștii săi! „Regele” le-a transmis că dorește ca Farul Constanța să câștige următoarele trei meciuri.

„Eu când nu câștig sunt puțin… Văd minusurile. Eu cred că meritam mai mult, meritam victoria, dar așa este fotbalul câteodată. Trebuie să mergem înainte, să vedem ce nu am făcut bine. Eu vreau să vorbesc de echipa mea, meritam mai mult. Pentru mine a fost offside clar, dar asta e. Ce putem face? Puteți să o întoarceți cum vreți voi, dar e offside clar. Sali e tânăr, e la lotul național, am fost cu toții pe aici. Ne-a lipsit șansa. Dacă marcam, atunci puteam să câștigăm meciul. Adversarul ajunge 1-2 ori la poartă și noi pieredm meciul. Megem înainte!

O să muncim mai mult ca să vina rezultatul pozitiv. Trebuie să produce puncte din următoarele trei meciuri. Avem o zi pauză și după o să vedem”, a spus Gică Hagi la finalul meciului FC Argeș – Farul, scor 2-1.

Gică Hagi, deranjat când a fost întrebat de echipa națională a României

Gică Hagi a fost întrebat și în legătură cu decizia lui Mirel Rădoi de a-și da demisia de la echipa națională a României după cele două meciuri pe care „tricolorii” le vor juca în luna noiembrie, iar antrenorul și finanțatorul echipei Farul Constanța nu a dorit să răspundă și s-a arătat deranjat de întrebare.

Nu vorbesc despre Mirel Rădoi! S-a vorbit enorm, ce rost mai are să vorbesc despre asta? Multumesc”, a spus Gică Hagi.

Prosport.ro


Stirile.eu