marți 18 ianuarie 4:21 PM

Abonare la google news

Gică Hagi n-a renunțat la Denis Alibec! Transferul care îi poate stabili soarta atacantului naționalei


Denis Alibec se află în cea mai ingrată postură din ultimii 10 ani. De aproape o lună își caută un club care să fie de acord să-i preia împrumutul de la Kayserispor, după ce Dan Petrescu l-a anunțat că nu se mai bazează pe el.


Alibec a ajuns să se antreneze de două săptămâni cu formația secundă a CFR-ului, în așteptarea unei oferte.

Marea problemă a sa: salariul. Clubul care îl va transferat va trebui să îi plătească 40.000 de euro pe lună, atât cât îi oferă CFR în acest moment. Și vorbim despre un împrumut până în vară, deoarece Kayserispor nu vrea să renunțe definitiv la atacant pentru mai puțin de 800.000 de euro.

Gică Hagi crede în Denis Alibec

Și în 2012, Denis Alibec avut un moment asemănător. Rămas fără variante, după eșecuri succesive la Bologna sau Mechelen, atacantul a fost revitalizat de Gică Hagi. A semnat cu Viitorul și a revenit în top. Istoria se poate repeta și acum.

ProSport a aflat că Gică Hagi are ambiția de a-l „resuscita” din nou pe Denis Alibec. ProSport a aflat că „Regele” nu a renunțat la ideea de a-l transfera pe atacantul de 31 de ani. Doar că mutarea depinde de vânzarea lui Jefte. Farul speră să găsească o echipă care să achite 1 milion de euro pe golgheterul campionatului și poartă negocieri în acest sens.

Dacă Jefte va pleca, Hagi i-a transmis lui Alibec că îl vrea la Farul. În această situație, echipa din Constanța ar avea resurse financiare pentru a și-l permite pe Alibec, dacă și acesta mai renunță la pretenții.

Ultimele variante

Opțiunile se răresc pentru atacant, pe măsură ce „fereastra de transferuri” se apropie de final. În acest moment, Alibec are două „piste” pe care agenții săi lucrează, din informațiile Prosport. Sunt ultimele speranțe ale atacantului pentru care cel mai rău scenariu ar fi să rămână la CFR 2 până în vară.

Gaziantep este echipa care l-ar vrea pe Alibec, alături de Farul. Turcii scriu despre interesul formației la care mai joacă Maxim și Toșca, dar problema rămâne salariul atacantului.

Prosport.ro