sâmbătă 12 iunie 12:12 AM

Abonare la google news

Gică Hagi își vede visul cu ochii și Constanța va avea o singură echipă


Gică Hagi își vede visul cu ochii și Constanța va avea o singură echipă de fotbal. S-a discutat extrem de mult în ultimele zile despre demararea unui proiect de amploare în fotbalul românesc. Gheorghe Hagi și Ciprian Marica vor ca Viitorul și Farul Constanța să fuzioneze și să creeze o astfel un nou pol de putere în Liga 1.


Au existat totuși niște probleme în calea acestui proiect. Suporterii Farului au pus anumite condiții. Cum ar fi ca noua echipă care se va forma să poarte numele Farul Constanța, iar palmaresul Viitorului să nu fie preluat de echipa lor. Se pare însă că aceste probleme s-au rezolvat și fuziunea este foarte aproape de a fi înfăptuită.

Gică Hagi își vede visul împlinit cu ochii și Constanța va avea o singură echipă de fotbal: „În câteva zile se rezolvă!”

Anunțul a fost făcut chiar de președintele Viitorului, Gică Popescu. Fostul căpitan al naționalei României a dezvăluit că s-au făcut pași importanți în negocieri în ultimele zile. De asemenea, el a dezvăluit că cei de la Viitorul au dorit să facă acest lucru încă de anul trecut și că are speranțe că această fuziune se va produce în cel mai scurt timp.

Au avansat (negocierile dintre Viitorul și Farul). Sper să se rezolve în cât mai scurt timp, în câteva ore, zilele următoare. Cred că șansele de performanță vor fi foarte mari dacă cele două echipe se unesc. Farul rămâne o echipă mare în fotbalul românesc. Cred că este cel mai bine dacă cele două echipe se vor uni.

Mereu am avut în plan să ducem acest proiect pe o treaptă superioară. Nu am putut anul trecut, dar noi vrem să facem un pas către performanță, să ducem clubul către o altă dimenisune, dar nu putem face asta singuri. Există tatonări și sperăm să facem pasul către o nouă dimensiune a clubului”, a spus Gică Popescu pentru Prosport.ro.

Gică Popescu a anunțat că sunt șanse foarte mari ca fuziunea dintre Farul și Viitorul să se producă într-un timp destul de scurtGică Popescu a anunțat că sunt șanse foarte mari ca fuziunea dintre Farul și Viitorul să se producă într-un timp destul de scurt

Oamenii de fotbal din România salută fuziunea dintre Viitorul și Farul

Mai mulți oameni de fotbal din România au comentat posibilitatea ca cele două cluburi constănțene să se unească într-una singură. Toate părerile au fost într-un singur sens, acela că noua echipa va reprezenta o forță a fotbalului românesc, o echipă care se va bate chiar la titlu cu FCSB, CFR și Universitatea Craiova. Gigi Becali a fost unul dintre oamenii care au susținut această teorie.

E cea mai înțeleaptă decizie că o să fie doar Farul. O să aibă și sprijinul primăriei, e și Ciprian acolo cu bani, se și pricepe la fotbal. Nu mai e doar Hagi. Dacă fac combinația asta, o să vină să se lupte cu noi. Deja alta e situația dacă se face combinația”, a spus finanțatorul FCSB-ului la PRO X.

 

 

Playsport.ro