sâmbătă 20 noiembrie 7:19 PM

Abonare la google news

Gică Hagi i-a desființat pe jucătorii săi după remiza cu UTA + „Regele” l-a taxat pe Mihai Stoichiță. „Iar ne plângem!”

Gică Hagi i-a desfiinațat pe jucătorii săi după remiza cu UTA Arad, scor 0-0, iar „Regele” nu a uitat nici să îl taxeze pe Mihai Stoichiță.


Farul Constanța a remizat cu UTA Arad, scor 0-0, în etapa a 16-a din Liga 1, dar „Regele” este de părere că echipa sa ar fi meritat să câștige cele trei puse la bătaie.

Deși crede că Farul Constanța trebuia să fie învingătoare în partida cu UTA Arad, Gică Hagi nu a ezitat să își critice jucătorii, iar pe lista „Regelui” a intrat Aurelian Chițu. „Ne-am dorit, cred că meritam mai mult. Puteam să fim mai bine în faţa porţii, ne-a lipsit ultima pasă. Mingea ajungea la atacant şi după aceea venea înapoi. Asta e dacă nu ai atacanţi. Nici cei care au intrat nu au adus prospeţime. Ei sunt bine, nu sunt afectaţi. Astăzi, cei de la mijloc în jos au fost cei mai buni. Fundaşul central, cel mai bun jucător de pe teren, când joc acasă. Nu pot să fiu mulţumit de Chiţu. Problema e la el. Ne aşteptam mult mai mult de la el. Tactic, trebuia să facă lucrurile mai bine„, a spus Gică Hagi.


Gică Hagi l-a taxat pe Mihai Stoichiță

Totodată, Gică Hagi a ținut să îi răspundă și lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, toate acestea după ce oficialul Federației Române de Fotbal a declarat că la echipa națională a României nu este timp de noi proiecte.

„Se vorbește enorm. Eu, după un an și jumătate, am ieșit și am spus ceva, chiar dacă am mai zis-o, am reamintit niște lucruri, realitatea. Nu avem rezultate, nu avem o echipă puternică să ne facă fericiți. Chiar dacă Stoichiță crede altceva, eu cred că e nevoie de un nou proiect, de o nouă generație care să fie construită ca să câștige. Altfel, românii nu pot să fie fericiți. Iar dacă se cer rezultate de azi pe mâine, nu o să vină și iar o să fim decepționați. Era cel mai ușor să zic cum zice Stoichiță: bă, e calificare, mergem pe ăla. Și iar nu ne calificăm și iar ne plângem. Dar eu mi-am zis părerea.

Naționala României are nevoie de un proiect, nu cum a zis el. Restul, doar să vorbim la presă și la suporteri, să dăm acadele sau Chupa Chups, e ușor. Dar e greu să muncești, să construiești ceva câștigător. De ce nu suntem mulțumiți în ultimii 20 de ani? Păi a făcut Italia, Belgia, Spania, Anglia, care a construit o echipă frumoasă, care acum începe să aibă rezultate, pentru că a investit în tineri. Nu se face ceva de azi pe mâine, cum dorește domnul Stoichiță, nu se face așa.

Eu nu pot să promit ceva, ca după aceea să nu se întâmple și să fiu dezamăgit. Eu nu stau de vorbă de azi pe mâine. Mie îmi place să construiesc un proiect care să aibă succes. Dar eu nu zic când am succesul, sau când se întâmplă. Știe cineva? Nu. Păi vedeți? Așa că s-a aruncat, a greșit-o, din punctul meu de vedere, chiar dacă e directorul tehnic al naționalei”, mai spus Hagi.

Declarația lui Mihai Stoichiță

„Văd un contract în care vor fi prinse două competiții. Liga Națiunilor, în care probabil nu va avea un obiectiv extraordinar, pentru că principalul obiectiv este calificarea la Europene. Deci e un interval de timp în care un antrenor are timp să-și cristalizeze ideile și să le pună în aplicare”, a declarat Mihai Stoichiță.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !