marți 21 septembrie 9:24 PM

Abonare la google news

Gică Hagi e în al noulea cer și face marele anunț: „Academia Farul Constanța este cea mai bună”

Farul Constanța are un parcurs bun în Liga 1. Pentru echipa lui Gică Hagi urmează meciul cu Sepsi OSK, din Cupa României. Înaintea partidei, Gică Hagi e în al noulea cer și anunță hegemonia academiei sale.


Gică Hagi e în al nouălea cer

Farul Constanța a reușit rezultate foarte bune în Liga 1. După înfrângerea surprinzătoare cu Chindia Târgoviște, pentru constănțeni urmează partida din Cupa României, cu Sepsi OSK. Cele două echipe se întâlnesc pentru a doua oară în acest sezon. Prima confruntare a fost în campionat și a fost câștigată de Farul cu 1-0. De data aceasta, Gică Hagi va folosi în prima echipă mai mulți jucători care nu au evoluat în această stagiune. Majoritatea fotbaliștilor sunt produși chiar de academia lui Gică Hagi. ”Regele” consideră că academia sa este cea mai bună din România. Întrebat de jurnaliști câte goluri va înscire echipa sa în poarta celor de la Sepsi, Hagi a glumit spunând că nu este chiar atât de vizionar.

Un meci de cupă, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun al cuvântului, care iese la joc. Noi încercăm, cu un meci de cupă, să dăm spaţiu şi jucătorilor care au jucat mai puţine minute. Anumite schimbări vor fi, încercăm să fie o oprounitate pentru fiecare, să arate că merită să fie în echipă.

Oi fi eu vizionar, dar nu chiar în halul ăsta. Farul, din vara anului 2021, a devenit cea mai bună academie din România. Avem celel mai multe tiluri câştigate ever. Aşa cred, nu le-am numărat, dar să facă cineva o statistică, să vedem. Avem cea mai bună academie din toate timpurile”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi așteaptă suporterii la stadion

În conferința de presă ce precede meciul cu Sepsi OSK din șaisprezecimile Cupei României, Gică Hagi a declarat că are așteptări mari de la supoerterii lui Farul. Tehnicianul a dezvăluit că și-ar dori un număr foarte mare de fani la fiecare meci de pe teren propriu. Hagi speră ca peste doi ani când noul stadion de la Constanța va fi gata, suporterii să ia cu asalt noua arenă.


Aștept ca lume să vină lângă acest club, constănțenii, dobrogenii, toată lumea. Să ajungem la cifre importante, pentru că stadionul spuneți că este mic, dar nu l-am văzut plin. E mic, are doar 4500 de locuri. Așteptăm să facem stadion. În doi ani, așteptăm să avem suporteri de la 15 mii în sus. Sunt cifre la care trebuie să lucrăm și să ajungem la un nivel bun dacă vrem să facem performanță”, a declarat Gică Hagi.

Playsport.ro


Stirile.eu