20 mai 1:28 PM

Abonare la google news

Gheorghe Mustață, extrem de dur: „Să nu cumva să fie o strategie asta cu aducerea lui Șumudică la FCSB, ca să mutăm discuția de la demisia lui Meme”

Gheorghe Mustață nu-l menajează mai deloc pe managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica. Liderul galeriei FCSB dorește ca acesta să plece, deoarece consideră că timpul lui la echipă a expirat. Mihai Stoica nu răspunde, în viziunea lui Mustață, pentru niciun rezultat negativ la FCSB.

MIhai Stoica, managerul roș-albaștrilor, este tot mai contestat de propriii fani, cel mai vocal fiind Gheorghe Mustață care îi solicită în continuare demisia de la FCSB.

Universitatea Craiova a învins, miercuri, la Giurgiu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FCSB, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1. FCSB a jucat cu o echipă complet remaniată, formată din jucători tineri.

Gheorghe Mustață, extrem de dur: „Să nu cumva să fie o strategie asta cu aducerea lui Șumudică la FCSB, ca să mutăm discuția de la demisia lui Meme”

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a tunat la adresa managerului general al clubului, Mihai Stoica.

„Eu si băieții noștri nu o să ne ducem niciodată la CSA (n.red. – așa cum le-a transmis Gigi Becali). Steaua adevarată este asta unde suntem noi acum și noi iubim din suflet această echipă. De 45 de ani eu iubesc această echipă! Nu o să plecăm nicăieri. Am recunoscut mereu că Gigi Becali m-a ajutat, vreți să mint? Da, este adevărat. Omul ăsta m-a ajutat.

Însă, alta este problema. Am văzut și eu ceea ce a spus Gigi Becali și vreau să întreb și eu acum unde și când l-am amenințat eu pe Meme Stoica? Unde te-am amenințat eu Meme pe tine? Umbli cu îmbârligături la Gigi?

Dacă ai facut așa ceva, atunci înseamnă că ce a zis Pițurcă despre tine este adevărat. Vorbele spuse de Pițurcă sunt adevarate. Să vină Șumudică, dar mai este o variantă…Să nu cumva să fie o strategie, asta cu aducerea lui Șumudică, ca să mutăm discutiile despre demisia lui Meme. Este și asta o variantă.

Momentan mă opresc aici cu declarațiile. Însă e clar că Meme s-a dus la Gigi și i s-a plâns de mine. Însă, l-a mințit mult”, a spus Mustață pentru ProSport.

Citeste articolul pe ProSport