marți 21 septembrie 7:47 PM

Abonare la google news

Gheorghe Hagi despre meciul de miercuri cu Sepsi din Cupa României: Un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat despre meciul de miercuri cu Sepsi că este o partidă de Cupa României contra unui adversar competitiv, agresiv şi care iese la joc.


Hagi a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că va face mai multe schimbări în echipă în această partidă, conform news.ro

“E un meci de Cupă, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc. Ne aşteaptă un meci dificil în care ritmul şi intensitatea jocului  – chiar dacă e un meci de Cupă – vor fi la nivel ridicat. Noi încercăm fiind meci de Cupă să dăm spaţiu şi jucătorilor care au jucat mai puţine minute, vom încerca să câştigăm meciul, să ne impunem, să dominăm adversarul. (…) Anumite schimbări vor fi, accesăm lotul pe care îl avem, pentru fiecare e o oportunitate să arate că merită să fie în echipă. Să vă aşteptaţi la schimbări. Vor fi, nu foarte multe probabil, dar vor fi”, a afirmat Gheorghe Hagi.


El a precizat că Farul Constanţa a devenit în această vară cea mai bună academie din ţară.

“Farul în această vară a devenit cea mai bună academie din România. Avem cele mai multe titluri câştigate ever. Dacă greşesc îmi cer scuze. Să facă media o statistică dacă nu avem cele mai multe titluri câştigate, din toate timpurile. E un club puternic din punct de vedere tehnic. Mai trebuie să fim puternici din punct de vedere administrativ. Dacă se doreşte să se facă performanţă în Dobrogea, în Constanţa, la nivel foarte mare, atunci da. Aştept ca lumea să vină lângă acest club, constănţenii, dobrogenii, suporterii”, a mai transmis Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Sepsi are loc miercuri, de la ora 18, pe stadionul din Ovidiu.

Stiripesurse.ro


Stirile.eu