vineri 3 decembrie 8:48 PM

Abonare la google news

Gheorghe Hagi, anunț surprinzător înaintea derby-ului cu Rapid: „Acesta nu este obiectivul Farului!”


Gheorghe Hagi speră să prindă play-off-ul cu Farul, dar anunță că nu acesta este obiectivul constănțenilor, în acest sezon.


Tehnicianul Farului este mai mult cu gândul la derby-ul cu Rapid, din următoarea etapă a Ligii 1.

Farul Constanța este pe locul 8 în Liga 1, cu 26 de puncte, în timp ce Rapid București este pe locul 5, cu 28 de puncte.

Gheorghe Hagi, anunț înaintea derby-ului cu Rapid: „Play-off-ul nu este obiectivul Farului!”

Gheorghe Hagi admite că Farul va avea un meci foarte greu cu Rapid și a încercat să ia din presiunea jucătorilor înaintea partidei.

Fostul mare internațional român dă de înțeles că n-ar fi o tragedie dacă Farul va ajunge în play-out-ul Ligii 1.

„Rapid e o echipă foarte bună, e greu să câştigi cu ei, chiar dacă au venit anul acesta în prima ligă. Ei au tradiţie, au personalitate, au un joc echilibrat, foarte bun individual, cu jucători foarte buni. E dificil, dar noi suntem încrezători. Am încredere că vom face un meci bun.

Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectivul Farului. Noi ne dorim, aşa am zis, că ne dorim, dar nu este obiectiv. Farul nu are cel mai mare buget din Divizia A, nu e cea mai bogată, ne dorim ca toate celelalte care îşi doresc. Cred că toate echipele din Liga 1 îşi doresc să ajungă în play-off. Noi nu am avut ca obiectiv declarat play-off-ul, am spus că ne dorim să ajungem acolo”, a spus Gheorghe Hagi.

Prosport.ro