3 iunie 10:18 PM

Abonare la google news

Gestul unui clujean care s-a trezit cu locul de parcare ocupat: „Stimate…”

Un clujean care s-a trezit cu locul de parcare ocupat a lăsat un bilețel pe mașina șoferului care a parcat pe locul său, fără să lase un număr de telefon la vedere.

Gestul celui care și-a găsit locul ocupat a fost lăudat de internauți.

Clujenii sunt recunoscuți pentru bun simț, ca urmare bărbatul a lăsat un creion cu un plic pentru ca șoferul care a parcat pe locul lui să lase, data viitoare, numărul de telefon.

Plic și creion pentru șoferul care i-a ocupat locul

Clujeanul s-a trezit cu o mașină pe locul său de parcare, nu a făcut gestul tipic românesc de a ridica ștergătorul, ci a lăsat un plic, în care a pus și un creion, pentru ca tura viitoare șoferul să poată lăsa numărul de telefon, scrie monitorulcj.ro.

„Stimate șofer…”

Șoferul a lăsat chiar și un mesaj foarte amabil pe plicul respectiv: „Stimate șofer, îți ofer cu drag instrumentele necesare pentru a lăsa un număr de telefon, în cazul în care ești nevoit să ocupi locul de parcare al altcuiva. Respect”, a scris clujeanul.

Fotografia de pe grupul Facebook Șoferi de Week-end CLUJ a fost vizualizată de numeroși șoferi, care au lăudat gestul bărbatului față de cel care l-a lăsat temporar fără loc de parcare.

Citeste articolul pe Gandul