sâmbătă 20 noiembrie 9:58 PM

Abonare la google news

Gestul lipsit de fair-play făcut de Neymar în momentul eliminării portarului de la PSG! Ce a făcut când a fost schimbat de Mauricio Pochettino

Răsfățul Neymar și-a dat din nou în petic, sâmbătă seara, în partida pe care echipa sa, Paris Saint-Germain a disputat-o pe stadionul Parc de Princes, împotriva celor de la Nantes, într-un duel din etapa a 14-a.


Formația din capitala Franței a rămas fără portar, după ce costaricanul a primit cartonașul roșu, în minutul 65, pentru o intrare urâtă avută asupra unui adversar.

Așa cum era normal, antrenorul Fabricio Pochettino a trebuit să opere o modificare, să „sacrifice” un jucător de câmp pentru a introduce un portar. Cel care avea să iasă a fost chiar starul brazilian Neymar.


După Messi, și Neymar se revoltă pe Pochettino!

Fotbalistul lui Nantes lovit de Keylor Navas, Ludovic Blas, a avut nevoie de trei minute de îngrijiri medicale pentru a reveni pe teren. În minutul 68, Pochettino a decis să-l scoată pe Neymar din teren și să-l introducă pe portarul spaniol Sergio Rico.

Brazilianul n-a agreat deloc schimbarea și a lăsat să se vadă dezaprobarea față de decizia tehnicianului argentinian. A privit perplex către banca de rezerve, în momentul anunțului schimbării, a pășit dezamăgit în afara terenului, nici nu și-a privit antrenorul și s-a îndreptat către banca de rezerve.

În plus, Neymar nici nu și-a salutat colegii, așa cum se obișnuiește în momentul în care un fotbalist este înlocuit. Și-a luat geaca, s-a așezat într-o poziție confortabilă și a privit cu amărăciune către teren.

În momentul efectuării schimbării, scorul era 1-0 pentru PSG, după ce Kylian Mbappe punctase în startul jocului, în minutul 2. La scurt timp după ieșirea lui Neymar, Nantes a egalat prin Kolo Muani, minutul 76.

Cu om în minus, PSG a reușit să mai marcheze de două ori și să-și asigure victoria. Appiah și-a marcat în propria poartă, în minutul 82, iar Leo Messi a punctat și el, în minutul 87.

Prosport.ro


Stirile.eu