joi 11 noiembrie 8:00 AM

Abonare la google news

Gest demn de urmat! Cătălin Moroșanu a donat pentru medicii din linia întâi. Nu i-a uitat nici pe pacienții bolnavi de Covid


Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi pe care i-a avut România. De-a lungul timpului, el ne-a încântat cu performanțele sale uimitoare, dar cel mai tare a impresionat cu actele caritabile pe care le-a făcut pentru oamenii aflați în nevoi.


Ei bine, de data aceasta, cel poreclic ”Moartea din Carpați” a ales să le vină în ajutor medicilor și cadrelelor din linia întâi care au mare nevoie de echipamente de protecție și nu numai. Alături de el s-au aflat și Ana Maria Brânză și Bogdan Stelea.

Gest de urmat al lui Cătălin Moroșanu!

Cei trei și-au unit forțele și au umblat prin spitale ca să împartă măști și oxigen acolo unde era mare nevoie de acestea. Foștii campioni au încărcat pachetele încă de la prima oră și s-au asigurat că materialele ajung exact acolo unde trebuie.

Au fost 110 concentratoare pentru a salva vieți. E tot ce contează.”, a explicat fostul mare portar al naționalei României, Bogdan Stelea.

Fostul concurent de la ”Survivor România” și-a justificat gestul și a spus că este bucuros că a putut fi de folos.

Este nevoie mare de oxigen în spitale. Ne bucurăm că am putut pune umărul.”, a spus, la rândul său, faimosul Cătălin Moroșanu.

Nu este prima dată când aceștia reacționează în lupta cu pandemia de coronavirus. Și la începutul epidemiei le-au dat o mână de ajutor medicilor.

Să ne rugăm pentru personalul medical care este acolo în prima linie și n-a terminat competiția.”, a fost mesajul transmis de Ana Maria Brânză pentru toți românii.

Date îngrijorătoare de la GCS

Până astăzi, 10 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.725.017 cazuri de infectare cu noul coronavirus, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.291 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, dintre care 93 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

În intervalul 09.11.2021 (10:00) – 10.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 405 decese (216 bărbați și 189 femei), din care 8 anterioare intervalului de referință. 365 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 12 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 28 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Playsport.ro