marți 19 octombrie 1:00 PM

Abonare la google news

Gata cu liniștea la FCSB! Gigi Becali îl avertizează pe Edi Iordănescu: „Eu sunt patron! Ăsta e ordinul meu. Dacă spun că sunt mulțumit de joc, mint!”

Gigi Becalia anunțat că nu e mulțumit de jocul prestat de FCSB și i-a transmis clar antrenorului că-și dorește ca echipa sa să aibă posesia! „Ăsta e ordinul meu” a tunat finanțatorul roș-albaștrilor.


Din câte se pare, Edi Iordănescu vrea să plece de la FCSB. E deranjat de declarațiile lui Becali, omul de afaceri fiind nemulțumit de prestația formației sale.

Mai mult, Becali a încălcat asfel promisiunea făcută lui Iordănescu: fără intervenții publice despre jocul FCSB și fără „ordine” spre banca tehnică privind schimbările sau alcătuirea primului 11, așa cum finanțatorul obișnuia.


Gigi Becali îl avertizează pe Edi Iordănescu: „Eu sunt patron! Ăsta e ordinul meu. Dacă spun că sunt mulțumit de joc, mint!”

Iordănescu a semnat în august cu FCSB și contractul conține multe clauze prin care Becali e nevoit să plătească sume uriașe dacă-l demite pe antrenor.

Acordul dintre Edi Iordănescu și echipa finanțată de latifundiarul din Pipera are o durată de nouă luni.

„Am spus așa: Nu sunt mulțumit de joc, dacă nu aș fi spus, aș fi fost mincinos. Nu am jucat cum îmi place mie. Pe mine mă interesează posesia. Le-am spus tuturor antrenorilor și lui Edi. Mingea la mine, asta e dorința mea. Eu sunt patron și vreau să fie mingea la mine.

Ordinul meu este: Mingea la mine! Dacă nu câștigi meciul, dar ai mingea, este bine. Mie-mi place ce e frumos în viață. Sunt nemulțumit de joc, dar nu am probleme, pentru că vor veni Tănase, Coman și Tavi Popescu, care vor face ca mingea să fie la mine. Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Când e el în teren, nu mi-e frică de nimeni” a declarat Gigi Becali, la ProX.

„Eu am spus că nu sunt mulțumit de joc. Dacă ziceam că sunt, aș fi mințit, iar eu nu mint. Edi s-a supărat, dar n-a văzut emisiunea” a mai spus Becali pentru sursa citată, referindu-se la intervenția sa de la Realitatea Sportivă. Gigi Becali declara despre Edi Iordănescu: „E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum”.

 

Prosport.ro


Stirile.eu