Abonare la google news

GÂNDUL.RO a avut dreptate! Cine este noul director al STB, anunțat, luni, de Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat, luni, că Adrian Criţ este noul director al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), în locul lui Mihai Petcu. GÂNDUL.RO a scris, în exclusivitate, în luna februarie despre această schimbare de management!

Așa cum GÂNDUL.RO  a dezvăluit în exclusivitate încă de pe data de 22 februarie, Mihai Petcu a fost schimbat din funcția de director general al STB cu Adrian Criț.

Anunțul schimbării a fost făcut luni de către primarul general al Capitalei, Nicușor Dan

Anunțul schimbării a fost făcut luni de către primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

„Așteptăm să se reconfigureze conducerea STB. În curând va fi o ședință, în 10-15 zile, în care domnul Mihai Petcu va fi schimbat din funcție. Noul director va fi domnul Adrian Criț, care a mai fost la conducerea STB, pe vremea aceea RATB, în anul 2011. Dânsul este favoritul numărul 1 să fie numit în această funcție de către Consiliul de Administație. Oricum, de 10 ani au fost numai directori interimari”, a declara în februarie pentru GÂNDUL.RO Valer Ciobănescu, șef al sindicatului STB.

Citeste si:  Florin Cîțu a anunţat când nu vor mai fi restricții: „Trebuie să le respectăm în aceste două luni, martie și aprilie. Doar vaccinarea va duce la ridicarea lor”

Adrian Criț a mai condus în trecut STB, fost RATB

Adrian Criț a mai condus STB (RATB) în anii 2011-2012, dar a fost demis pentru „management neinspirat” de către Consiliul de Administrație de la acea vreme.

 Mihai Petcu, directorul schimbat, care a fost numit în funcție pe 15 noiembrie 2020. El l-a înlocuit pe Alexandru-Hazem Kansou, care fusese numit în funcție tot în 2020, în luna mai.

Citeste si:  Cauza morții președintelui Tanzaniei. John Magufuli avea 61 de ani: ”A avut această boală 10 ani”

Tot de luni (15 martie) este în funcție și noul Consiliu de Administrație al STB.

Întrebat luni dacă va crește prețul biletului STB, Nicușor Dan a răpsuns:

„Asta este din nou o decizie care aparţine Consiliului General, eu îmi doresc să începem prin două lucruri.

Unu, să existe curăţenie în mijloacele de transport în comun – ceea ce nu e foarte scump şi ne putem permite.

Citeste si:  Moise Guran, despre negocierile secrete dintre Nicuşor Dan şi Orban

Doi, acestea să aibă un orar respectat (…)

Nicușor Dan: Bucureştenii au fost mult timp văduviţi de un transport public curat şi eficient

Deci bucureştenii au fost mult timp văduviţi de un transport public curat şi eficient, vreau ca nivelul de satisfacţie faţă de acest serviciu să crească şi în momentul în care nivelul de satisfacţie va creşte, în mod transparent cu bucureştenii vom putea discuta de modificări de tarife – asta e viziunea mea în momentul ăsta”, a declarat luni Nicușor Dan.

 

 

 

Citeste articolul pe Gandul

 17 total views