3 iunie 11:30 PM

Abonare la google news

GÂNDUL LIVE. Senatorul Robert Cazanciuc, despre moțiunea de cenzură: „Poate avea numărul de voturi pentru a da jos guvernul Cîțu” | Ce spune senatorul despre candidatul la alegerile prezidențiale

Senatorul Robert Cazanciuc a spus la GÂNDUL LIVE că gestionarea de către Guvernul Citu a PNRR este o dovadă suficientă pentru parlamentari, ca să voteze moțiunea de cenzură.

„Cetățenii se satură de această butaforie și vor pune ștampila pe unii veniți de nicăieri, care nu au soluții.

Pentru prima dată în istoria post-decembristă, am prezentat un buget alternativ.

Noi am prezentat un plan alternativ. Ar putea să se inspire cu anumite priorități pentru România. În bătălia internă, moțiunea de cenzură, depusă de PSD, poate avea numărul de voturi pentru a da jos guvernul Cîțu. A dovedit cu acest plan că nu a putut gestiona funcția pe care o are”.

Piste pentru bicicliști

„Atunci când ai ajuns în vârful piramidei, ai șansa să faci ceva. Când faci piste de biciclete, se numește butaforie. Niciodată nu am avut puterea de a scana corect lucrurile. Este foarte greu ulterior să vii cu soluții viabile.

Lipsa de continuitate a dus la fragmentarea deciziilor”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că puțini oameni merg cu bicicleta, pentru că nu au condiții și trebuie adesea să împartă banda de mers cu automobiliștii, și că autoritățile locale trebuie ajutate să rezolve această situație.

Despre Nicușor Dan

„Nicușor Dan pare că este într-o bătălie politică, uitând că are de administrat un oraș. La fel ca în Sectorul 1 al Capitalei. Totul este o bătălie pe Facebook, cu un  oraș plin de gunoaie”.

Despre candidatul la alegerile prezidențiale

„PSD va merge cu un candidat care să câștige. Nu e suficient bazinul pe care îl are. Este nevoie de o personalitate care să capteze voturi dintr-o zonă, cât mai largă, fie din partid sau din afara partidului. PSD poate să câștige alegerile. Este nevoie de un alt tip de candidat, care să adune resursele țării, care să dea încredere românilor că lucrurile vor fi făcute altfel”.

Citeste si: Rareș Bogdan: „Este nevoie de o nouă viziune în PNL. Altfel, se riscă un război surd” | Care sunt posibilii candidați la Președinția României

Senatorul Robert Cazanciuc la GÂNDUL LIVE: Tăiem pensiile și salariile pentru investițiile oferite pentru clientela proprie a Guvernului – VIDEO

GÂNDUL LIVE. Robert Cazanciuc, despre PNRR: „De ce să mergi la Comisia Europeană cu proiecte care însumate fac 40 de miliarde de euro? Acest plan, menit să reducă decalajele, le va accentua” – VIDEO

Citeste articolul pe Gandul