GÂNDUL LIVE. Aurelian Bădulescu, acuzații grave în contextul anulării PUZ-urilor: „Nicușor Dan a luat foarte mulți bani de la anumite grupuri de interese. Trebuie să așeze obiectivele investiționale ale acestor grupuri”

Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei, în prezent consilier general în CGMB, a făcut, marți, la emisiunea GÂNDUL LIVE, acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan, edilul Capitalei! Bădulescu a spus că Dan ar fi luat bani de la anumite grupuri de interese, iar din acest motiv ar vrea acum să anuleze PUZ-urile de sectoare!

„Există un nou binom, adică Nicușor Dan și doamna fost ministru al Muncii (Violeta Alexandru – n.r.), care, ca să-și dea importanță, îl manipulează pe acest… și uitați-vă ce iese!

Nicușor Dan a luat foarte mulți bani de la anumite grupuri de interese. Dânsul trebuie să așeze obiectivele investiționale ale acestor grupuri în ordinea pe care aceștia și-o doresc.

„Este cel mai mincinos om pe care l-am putut vedea”

Este cel mai mincinos om pe care l-am putut vedea. Instanțele îl sancționază.

Grupurile de interse din PNL nu vor lăsa să se întâmple acest lucru. Este un moft pe care și-l face Nicușor Dan (…) Vom ataca în instanță hotărârea și vom depunere plângere penală împotriva celor care au votat”, a declarat Aurelian Bădulescu la GÂNDUL LIVE.

Citeste si:  Ce a făcut Elena Udrea la nici 48 de ore de la condamnare. Fostul ministru nu a avut niciun stres

Aurelian Bădulescu a continuat să aducă acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan.

„Gândiți-vă că în afacerea McDonald’s a luat două milioane de euro. Eu am denunțat această chestiune”

„Gândiți-vă că în afacerea McDonald’s a luat două milioane de euro. Eu am denunțat această chestiune”, spune Bădulescu.

Fostul viceprimar a mai declarat că marți a fost convocată o ședință CGMB pentru preluarea de către PMB a patru spitale, însă, consilierii de dreapta vor lipsi.

„Nu vin la ședință, ei sunt marionete, nu se gândesc la oamenii din București”, a spus  Bădulescu la GÂNDUL LIVE.

Bădulescu a vorbit și despre legalitatea propunerii lui Nicușor Dan, de suspendare a PUZ-urilor de sectoare.

„Conform regulamentului CGMB, până la data la care va fi supus votului, președinții Consiliului urmează să dezbată acest proiect pe ordinea de zi a Comisiilor de specialitate, în cazul nostru Comisia juridică și Comisia de Urbanism. Dar, acolo ei în continuare  au majoritate, nu a fi o problemă să obțină un aviz favorabil (…)

Citeste si:  Simona Halep a postat primele ei imagini din noul an: „Mă bucur să te văd, 2021”

În opinia mea, această hotărâre nu este întemeiată în drept. Anularea acestor PUZ-uri ce credeți că cere? Motivul pentru care se solicită anularea este că acestea au fost atacate în instanță de doamna consilier Ciceală Ana (…)

Vineri nu va trece această anomalie!”, a mai declarat Aurelian Bădulescu la GÂNDUL LIVE.

GÂNDUL LIVE. A. Bădulescu anunță dezastrul în Capitală, dacă va fi votată suspendarea PUZ-urilor: „De exemplu, nu se mai construiesc Pasajul de la Domnești și metroul din sectorul 4”

Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei, în prezent consilier general în CGMB, a declarat, marți, la emisiunea GÂNDUL LIVE, că în cazul în care suspendarea PUZ-urilor de sectoare, propusă de Nicușor Dan, va fi votată, în București urmează un dezastru în ceea ce privește infrastructura rutieră și stradală!

Citeste si:  Dezvăluire incredibilă a Serenei Williams! Cum i-au fost furate mai multe trofee de Grand Slam: „S-a întâmplat la o petrecere"

„Grupul PSD, al cărui lider sunt, va vota împotriva acestei inepții și acestei inițiative, care sper să nu fie urmată de o subminare a dreptului și a investițiilor din București, dacă s-ar ajunge aici este o chestiune care va începe cu lidera „D”, de la Dezastru.

„Nicușor Dan vorbește despre PUZ-urile coordonatoare ale sectoarelor”

Nicușor Dan vorbește despre PUZ-urile coordonatoare ale sectoarelor, adică tot proiectul care a fost construit pentru dezvoltarea infrastructurii stradale la nivelul Municipiului București. Adică, de vineri, dacă dreapta va vota și Prefectura nu va sancționa, înseamnă că Pasajul de la Domnești nu mai poate fi construit și se suspendă lucrările pe doi ani.

Metroul de suprafață de la sectorul 4 nu va mai putea fi dus la sfârșit.  La fel și lucrările de canale care sunt bugetate de Apa Nova, nu vor mai fi făcute”, a declarat Aurelian Bădulescu la GÂNDUL LIVE.

Sursa: Gandul

 19 total views