GÂNDUL LIVE. A. Bădulescu anunță dezastrul în Capitală, dacă va fi votată suspendarea PUZ-urilor: „De exemplu, nu se mai construiesc Pasajul de la Domnești și metroul din sectorul 4”

Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei, în prezent consilier general în CGMB, a declarat, marți, la emisiunea GÂNDUL LIVE, că în cazul în care suspendarea PUZ-urilor de sectoare, propusă de Nicușor Dan, va fi votată, în București urmează un dezastru în ceea ce privește infrastructura rutieră și stradală!

„Grupul PSD, al cărui lider sunt, va vota împotriva acestei inepții și acestei inițiative, care sper să nu fie urmată de o subminare a dreptului și a investițiilor din București, dacă s-ar ajunge aici este o chestiune care va începe cu lidera „D”, de la Dezastru.

Citeste si:  Companiile aeriene încep să facă teste Covid. AlItalia anunță, din decembrie, zboruri în care va testa pasagerii

„Nicușor Dan vorbește despre PUZ-urile coordonatoare ale sectoarelor”

Nicușor Dan vorbește despre PUZ-urile coordonatoare ale sectoarelor, adică tot proiectul care a fost construit pentru dezvoltarea infrastructurii stradale la nivelul Municipiului București. Adică, de vineri, dacă dreapta va vota și Prefectura nu va sancționa, înseamnă că Pasajul de la Domnești nu mai poate fi construit și se suspendă lucrările pe doi ani.

Citeste si:  Gheorghe Mustață anunță că 2021 va fi un an crucial pentru războiul FCSB - CSA Steaua: „După 3 ianuarie, vin bombele atomice!”

Metroul de suprafață de la sectorul 4 nu va mai putea fi dus la sfârșit.  La fel și lucrările de canale care sunt bugetate de Apa Nova, nu vor mai fi făcute”, a declarat Aurelian Bădulescu la GÂNDUL LIVE.

„Acest domn nu reușește să iasă din logica de campanie”

Bădulescu mai spune că Nicușor Dan nu poate ieși din logica de campanie electorală!

Citeste si:  Record de pacienți la terapie intensivă. Peste 4.300 de cazuri noi de coronavirus

„Acest domn nu reușește să iasă din logica de campanie. Dar acum trebuie să intre în logica administrativă – acest sistem care merge de 20 de ani. Eu cred că dumnealui se pregătește să iasă din scenă ca victimă. Eu nu cred că îl apucă doi ani”, a mai declarat Aurelian Bădulescu la GÂNDUL LIVE.

 

Sursa: Gandul

 4 total views