1 ianuarie 2:39 PM

Abonare la google news

GALERIE FOTO! Cum au petrecut Firea și Pandele de Revelion, în sufragerie, unde s-au îmbrăcat ca la nuntă: „Nu contează unde ești, ci cu cine ești!”

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, împreună cu soțul ei, Florentin Pandele, au petrecut Revelionul acasă, în sufragerie, unde s-au îmbrăcat foarte elegant!

„Pregătiti pentru Revelionul de acasa, din sufragerie! Nu conteaza unde ești, ci cu cine ești! Să fiți cu toții binecuvantați, sănătoși, iubiti, împliniti! Sa treacă acest an atât de împovārātor, în care parca s-a oprit timpul în loc. Sā va puteti întâlni din nou cu familia extinsa, prietenii, toti cei dragi!

„Să vă puteți îmbrațișa fara teamă si să calatoriti unde si cand vreti”

Să vă puteți îmbrațișa fara teamă si să calatoriti unde si cand vreti, nu doar cu imaginatia. Să vă bucurati din nou de viata!”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Florentin Pandele, reacție după eșecul Gabrielei Firea la PMB: „Îmi voi câștiga soția și mama copiilor. I s-au tăiat 30 cm din colon”

Florentin Pandele a declarat că, în ciuda eșecului soției sale, Gabriela Firea, în cursa pentru PMB, el își va recupera soția și mama copiilor. Acesta a vorbit și despre operațiile lui Firea.

„Vreau să vă spun faptul că dacă Gabi va pierde alegerile ,pentru mine nu va fi o mare pierdere. Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor. Începând din ianuarie până în iulie, Gabi a suferit trei intervenţii chirurgicale. I s-au tăiat 30 de centimetri din colon prima dată şi alţi 29 după altă intervenţie. A stat trei luni de zile cu o pungă”, a declarat Florentin Pandele, conform Romania Tv.

„Am să vă spun şi trei cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală a fost după părerea mea echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Gabi a făcut numeroase adrese ca să primească ELCEN-ul. A doua cauză este Victor Ponta. Gabi Firea a luptat singură”, a menţionat acesta.

 

Sursa: Gandul