miercuri 13 octombrie 7:00 PM

Abonare la google news

Galeria Rapidului, anunț șoc înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Peluza Nord nu va fi prezentă!” De ce nu merg ultrașii la Mioveni

Veste șoc pentru jucătorii Rapidului! Galeria giuleștenilor nu va face deplasarea la Mioveni pentru derby-ul „feroviar” cu CFR Cluj.


La fel ca ultrașii lui FC U Craiova și galeria Stelei, rapidiștii au ales să nu se mai prezinte pe stadioane, în contextul în care jucătorii pot fi încurajați doar de fanii vaccinați împotriva COVID-19, ori de cei care au trecut prin boală.

Rapid și CFR Cluj se vor întâlni duminică, de la ora 20:30.


Galeria Rapidului, absentă la derby-ul cu CFR Cluj: „Unitate înainte de toate!”

După ce au făcut spectacol la derby-urile cu FCSB și Universitatea Craiova, fanii rapidiștii au luat o decizie radicală înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

„Unitate înainte de toate!

Ne-am fi dorit ca astăzi să vă putem oferi mai multe informații referitoare la organizarea meciului de duminică, având în vedere că ieri am anunțat prezența.

Din păcate, măsurile restrictive și incidența crescută a orașului disputării meciului cauzează o divizare în rândul Familiei Rapidului, iar noi nu vom susține asta. Mereu am militat pentru unitate și am făcut tot ce a fost posibil pentru a ajuta suporterii rapidiști să-și susțină echipa din tribune, dar în cazul de față nu avem alternative.

Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de duminică, în ciuda comunicatului anterior. Decizia vine ca urmare a contextului de desfășurare al partidei. Cât timp vor exista rapidiști privați de dreptul de a incuraja clubul, noi vom fi alături de ei. Nu îndemnăm oamenii să rămână nevaccinați, nici să se vaccineze, dar dezaprobăm discriminarea și îngrădirea drepturilor.

Crezul nostru a fost mereu: Toți înainte, toți înapoi! Toți pentru unul și unul pentru toți!

Familia rămâne unită și la bine și la greu!

Hai Rapid”, a fost mesajul Peluzei Nord.

Prosport.ro


Stirile.eu