Abonare la google news

Gabriela Sabatini, una dintre cele mai frumoase jucătoare din istoria WTA, a venit în tribune la Openul Argentinei. Cum arată la 50 de ani | GALERIE FOTO

Gabriela Sabatini, frumoasa jucătoare de tenis a anilor 80-90, și-a făcut din nou apariția într-o arenă de tenis. În vârstă de 50 de ani, argentinianca a mers în tribune la Openul Argentinei, turneu ATP desfășurat în această săptămână la Buenos Aires.

Gabriela Sabatini a rămas fermecătoare și la 50 de ani! Argentinianca este considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare din istoria WTA, aceasta rămânând aproape de sportul care a consacrat-o.

Fosta ocupantă a locului 3 mondial i-a făcut galerie conaționalului Diego Schwartzman, la meciul câștigat de acesta în fața slovacului Lukas Klein, în optimi, scor 6-4, 6-2.

Citeste si:  Accidentare groaznică: un culturist şi-a distrus pieptul la un antrenament! Ce i-au spus medicii VIDEO

Gabriela Sabatini, una dintre cele mai frumoase jucătoare din istoria WTA, se menține tânără la 50 de ani

Gabriela Sabatini a luat loc în tribune la Openul Argentinei și a purtat mască pe toată durata meciului. Deși masca i-a acoperit o parte a feței, se poate observa că Gabriela arată tânără și la 50 de ani. Sabatini a făcut performanță în tenis de la o vârstă fragedă, ajungând în semifinale la Roland Garros pe când avea numai 15 ani.

Citeste si:  Ce a postat Gabriela Cristea după ce Maria Constantin a făcut-o ”supraponderală și rea”

Gabriela Sabatini a fost una dintre cele mai importante jucătoare ale generației sale și a reușit chiar să câștige un titlu de Grand Slam, la US Open, în 1990. A mai disputat o finală la Wimbledon, în anul 1991, bifând multe alte semifinale la Australian Open și Roland Garros. Ea a strâns 8,78 milioane de dolari din tenis.

Gabriela Sabatini s-a retras din tenis la vârsta de 26 de ani. Presa mondenă a scris că a avut o relație cu Donald Trump

Jucătoarea din Argentina a agățat racheta în cui devreme, la vârsta de 26 de ani. În decursul carierei, Sabatini a câștigat 27 de turnee, clasându-se pe locul 3 WTA în anul 1989.

Citeste si:  Alba Iulia și alte 5 localități din Alba au intrat în carantină

Presa mondenă a reținut de-a lungul timpului câteva nume cunoscute cu care Gabriela Sabatini ar fi avut relații: Ricky Martin, Michael Bolton și chiar Donald Trump.

Citeste articolul pe ProSport