luni 17 ianuarie 11:01 AM

Abonare la google news

Gabriela Ruse a învins-o pe Jasmine Paolini la Australian Open și a obținut prima victorie a carierei într-un turneu de Grand Slam! Premiu de peste 100.000 de dolari pentru româncă


Gabriela Ruse (România, 72 WTA) a reușit o victorie entuziasmantă la debutul în turneul de la Australian Open, scor 6-1, 6-3 cu Jasmine Paolini (Italia, 52 WTA). Este prima victorie a carierei în cadrul unui turneu de Grand Slam pentru românca în vârstă de 24 de ani.


Gabriela Ruse a adus luni dimineață prima victorie românească la Australian Open 2022, trecând la pas de italianca Jasmine Paolini, după numai o oră și 10 minute de joc! Gabi și-a asigurat un premiu uriaș grație primei victorii din carieră la un turneu de Grand Slam: 102.200 de dolari și 70 de puncte WTA.

În turul al doilea de la Australian Open, Gabriela Ruse se va duela cu o adversară puternică, Veronika Kudermetova (Rusia, 32 WTA), a 28-a favorită a competiției! Kudermetova a întâlnit-o pe Simona Halep, coechipiera Gabrielei Ruse din proba de dublu, în finala primului turneu din 2022, la WTA Melbourne 1, iar constănțeanca a câștigat cu 6-2, 6-3.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Prosport.ro