Abonare la google news

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au anunţat sexul bebeluşului FOTO

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au anunţat sexul bebeluşului. Cei doi logodnici se află în vacanță în Dubai, împreună cu Ramona Olaru și alți prieteni, iar sexy graviduța s-a fotografiat în două costume roz.

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au anunţat sexul bebeluşului

Astăzi, în a doua zi de vacanță din Dubai, carismatica blondă a împărtășit micul secret privind sexul bebelușului prin intermediul a două poze în care apare într-un costum de baie întreg roz. Într-una dintre imagini, Gabrieala Prisăcariu apare singură, iar în cealaltă, stă în brațele lui Dani Oțil. La descriere, ea a scris următorul mesaj: “#withmyboys (n.r.: #cubăiețiimei)”. „E băiețel? Felicitări amândurora!”, „Weeee, rămâi regina casei?”, „Ce frumoasa esti, ai o silueta de invidiat”, sunt doar trei dintre comentariile primite pe Instagram.

Citeste si:  Imagini șocante cu Tabăra de la Năvodari. Cât de horror e locul în care copii îşi făceau vacanţa (exclusiv)

Dani Oţil îl vrea naş pe Gigi Becali: „Eu nu am naș din România, decât dacă vrea nea Gigi”

Inițial, Gabriela Prisăcariu și-a dorit să țină secret sexul bebelușului. „Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a mărturisit viitoarea mămică.

Citeste si:  Papa Francisc își continuă vizita istorică în Irak. Suveranul pontif s-a rugat pentru victimele războiului din regiune

 

 

Citeste articolul pe RomaniaTV