2 iunie 8:00 PM

Abonare la google news

Gabriela Firea, mesaj ironic, după numirea lui Dragoș Constantin în funcția de șef al CET Grivița: „Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului”

Gabriela Firea, senator PSD, critică numirea lui Dragoș Constantin în funcția de șef al CET Grivița.

Recent, Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit pe Dragoș Constantin administrator la C.E.T. Grivița.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Gabriela Firea critică aspru numirea lui Dragoș Constantin în funcția de șef al CET Grivița. Fostul primar al Capitalei a precizat că Dragoș Constantin este licențiat în pictură și este consilierul personal al lui Clotilde Armand

Mesaj ironic, după numirea lui Dragoș Constantin

„De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie! Aceasta e soluția Primăriei Sectorului 1 la problema apei calde din București. Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița. Nu, nu este o glumă!”, a scris Firea pe Facebook.

Gabriela Firea susține că  Dragoș Constantin este  ”capodopera de reformă administrativă în Capitală” a lui Clotilde Armand.

„Majoritatea PNL-USR din Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit în funcția de administrator al CET Grivița pe domnul Dragoș Constantin, licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală.

Ce îl recomandă pentru această funcție? Cu siguranță măiestria și talentul său… și, desigur, faptul că e consilier personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Ce ”capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!”, a mai scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

C.E.T. Grivița asigură agentul termic pentru cartierele Giulești, Crângași, Calea Griviței, Mihalache, Pajura și Bucureștii Noi din Sectorul 1.

Citeste articolul pe Gandul