3 iunie 7:30 PM

Abonare la google news

Gabriela Firea îl critică pe ministrul Proiectelor Europene: ‘Recunoaște dezastrul în care au dus țara’

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, îl critică pe Cristian Ghinea pentru faptul că nu a citit anexele Planului Național de Reziliență și Redresare. Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a recunoscut la prezentarea PNRR că nu a citit anexele acestui program.

„Ditamai ministrul fondurilor europene recunoaste dezastrul in care au dus tara”, a spus Gabriela Firea, pe pagina ei de Facebook; Firea a atașat și o filmare în care apare Cristian Ghinea, la prezentarea Planului Național de Redresare și Reziliență.

În filmarea publicată de Firea apar și firmele care au ajutat la scrierea proiectului.

„Vreu să fie foarte clar că doar se vede capătul drumului: urmează evaluarea oficială a Comisiei. Au fost multe neadevăruri spuse despre PNRR. Pe site poate fi găsit tot programul PNRR, are 1200 de pagini, iar alăturat sunt anexele. Din câte știm noi suntem prima țară care publcăm și anexele. Nu există obligația de a publica PNRR. Într-o decizie fără precedent, de transparență, am decis să publicăm. Cei care cred că pot face o treabă mai bună să ne facă semnalări și le corectăn.  Nici măcar eu n-am citit toate anexele”, a spus Cristian Ghinea.

Citește și: România a și început deja să implementeze proiecte din PNRR. Cristian Ghinea: ‘Nu trebuie să așteptăm să avem aprobarea formală’ .

Citeste articolul pe Stiripesurse