vineri 19 noiembrie 6:51 PM

Abonare la google news

Gabriela Firea anunță că Nicușor Dan vrea să MAJOREZE facturile bucureștenilor la căldură cu 75%

Este aproape oficial – bucureștenii vor plăti facturi mai mari la întreținere, asta deși de aproape un an de zile apa caldă și căldura au devenit un lux. Gabriela Firea, senator PSD și fost primar al Capitalei anunță că facturile vor fi majorate cu 75%.


„Facturi uriașe în Capitală! Nicușor Dan “are grijă de bucureșteni”, așa cum a promis în campanie! În “Noul București”, primarul general solicită ca factura plătită pentru căldură și apă caldă, de către locuitorii Capitalei, să crească cu 75%, de la 1 decembrie! După un an în care apa caldă și căldura mai mult au lipsit decât au fost, Nicușor Dan își arată adevărata competență: încarcă facturile oamenilor cărora oricum nu le livrează nici apă, nici căldură!

În următoarea ședință de Consiliu General, programată pe 26 noiembrie, Nicușor Dan va cere consilierilor să voteze majorarea tarifului plătit de populație până la 280 lei/Gcal! Adică, în decembrie, pentru un apartament cu 3 camere, 3 persoane, creșterea va fi de la 200 lei la 344 de lei, iar pentru 2 camere, 2 persoane creșterea va fi de la 159 lei la 273 lei! Această majorare vine imediat după ce a trimis și târziu, și greșit, cererea prin care PMB solicita ajutor pentru încălzire de la Guvern. Evident, nu a primit niciun ban.


În conditiile în care toate preturile cresc si vor mai creste, bucurestenii sunt loviti direct, fara nici un avertisment, si de aceasta noua majorare! Unde este transparenta clamata? A ramas doar o vorba goala. Așa își respectă promisiunile din campanie Primarul Pinocchio!” , scrie Firea pe Facebook.

Stiripesurse.ro


Stirile.eu