17 martie 8:07 PM

Abonare la google news

Gabriela Cristea a început să plângă pe stradă. Soțul ei a filmat tot ce s-a întâmplat VIDEO

Gabriela Cristea a început să plângă în fața tuturor, fiind un moment foarte sensibil pentru aceasta. Vedeta nu a mai ținut cont deloc de cei care o privesc.

Gabriela Cristea a început să plângă pe stradă

Gabriela Cristea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, chiar dacă mai mulți o priveau. Vedeta a spus cine a făcut-o să plângă în public. Așdara, cu oczaia primei zile de grădiniță a fetelor sale, Victoria și Iris, acesta a dat frâu liber emoțiilor. Și chiar în acel moment a fost surprinsă de camera de filmat a soțului ei, care o încuraja pe Gabriela Cristea să zâmbească și să nu mai plângă. Mai mult decât atât, soțul ei a spus că într-o zi o să râdă împreună despre momentul în care bruneta a izbucnit în plâns, imediat după ce și-a lăsat fetele la grădiniță.

„O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva. O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă.”, i-a spus Tavi Clonda Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea, jignită de Maria Constantin

Recent, despre Gabriea Cristea, Maria Constantin, fosta soție a lui Marcel Toader, nu a avut cuvinte prea bune la adresa ei. Deși a mărturisit că nu o cunoaște personal, aceasta a caracterizat-o pe Gabriela Cristea drept o femeie ”grasă și real”.

”Nu am cunoscut-o personal, repet. Spun doar ce știu despre ea de la fostul meu soț (n.r. regretatul Marcel Toader), el a zis că e o femeie rea. A fost a cincea lui soție, eu am fost a șasea. Este supraponderală, am văzut-o la o emisiune televizată, recent. Nu cred că e un lucru așa negativ. E grasă și rea. În folclor este o bârfă continuă. Eu cred că am fost cea mai bârfită, știu asta. Am auzit mai multe și eu, din multe părți. Toți din muzica populară vorbesc”, a spus Maria Constantin.

Gabriela Cristea a fost a cincea soție a lui Marcel Toader. În prezent, ea este căsătorită cu artistul Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe, pe nume Victoria și Iris.

Citeste articolul pe PlayTech