duminică 31 octombrie 11:11 PM

Abonare la google news

Gabriel Torje, temperat de un fost fundaș al Stelei după înfrângerea cu Sepsi Sf. Gheorghe: „Trebuie să rămâi echilibrat. Ce să faci? Să joci fotbal peste noapte?”


Fostul fundaș stânga al celor de la Steaua București, Iulian Miu (45 de ani) a făcut o serie de observații declarației oferite de Gabi Torje (31 de ani), căpitanul lui Dinamo, după înfrângerea rușinoasă suferită de formația sa la Sf. Gheorghe, scor final 4-1.


Dinamo București a bifat un nou eșec în etapa a 14-a din Liga 1 după ce a pierdut categoric pe terenul celor de la Sepsi și a devenit totodată echipa cu cea mai slabă linie defensivă din primul eșalon fotbalistic din România, ajungând la 33 de goluri primite în meciurile de campionat până acum.

La finalul partidei, căpitanul formației din „Ștefan Cel Mare”, mijlocașul Gabriel Torje, a făcut mai multe declarații prin care oferea o dimensiune catastrofică situației prin care trece Dinamo în prezent, făcând totodată trimitere și la faptul că atitudinea pe care o arată jucătorii în fiecare meci nu este cea potrivită.

Iulian Miu, despre declarațiile lui Torje de la finalul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe: „Trebuie să rămâi echilibrat”

În acest context, fostul fundaș Iulian Miu este de părere că fotbalistul „câinilor” ar putea să fie mai calm în legătură cu situația de la Dinamo și consideră de asemenea că, după un ciclu complet de pregătire, rezultatele ar urma să apară în jocul echipei.

„Trebuie să rămâi echilibrat, să analizezi exact ce s-a întâmplat. Ce să faci? Să joci fotbal peste noapte? Nu poți, nepregătit nu poți! Nu poți pune la punct un sistem. Trebuie să intri într-un ciclu ca lumea” a explicat Iulian Miu, pentru Telekom Sport.

După meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo București, 4-1, Gabriel Torje anunța că, odată cu tot mai multe rezultate de acest fel, „alb-roșii” nu au prea multe șanse de supraviețuire la un nivel competitiv.

„Oamenii de fotbal care au investit mulți bani în această echipă nu vor mai avea răbdare. Sunt două soluții: ori ne dau afară pe toți, ori vor pleca dânșii. Eu cred că niciunul din vestiar nu merită să meargă cu fruntea sus pe stradă” a spus mijlocașul, după un nou eșec înregistrat cu Dinamo.

În prezent, echipa antrenată de Mircea Rednic este penultima în clasamentul Ligii 1, cu doar 8 puncte adunate în primele 14 etape.

Prosport.ro