duminică 31 octombrie 9:44 PM

Abonare la google news

Gabriel Torje, anunț apocaliptic după Sepsi Sf. Gheorghe


Dinamo București a bifat o nouă înfrângere rușinoasă în cadrul etapei a 14-a din Liga 1 după ce a fost învinsă categoric pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor final 4-1.


Formația antrenată de Mircea Rednic a ajuns astfel la a zecea înfrângere din actuala ediție de campionat și ocupă în continuare penultima poziție în clasament, cu 8 puncte. Totodată, după ultima înfrângere Dinamo a devenit echipa cu cele mai multe goluri primite, cu un total de 33.”

În cadrul declarațiilor de la finalul partidei, căpitanul Gabriel Torje (31 de ani) s-a declarat dezamăgit de rezultatele echipei sale și consideră că principalii vinovați pentru parcursul negativ al lui Dinamo sunt jucătorii, cei care despre care mijlocașul consideră că nu dau dovadă de suficientă motivație.

Gabriel Torje, critic la adresa colegilor săi după înfrângerea cu Sepsi Sf. Gheorghe: „Nu ne motivăm, nu avem pic de sânge în instalație”

Formația din „Ștefan cel Mare” nu reușește încă să obțină un rezultat pozitiv în campionat după o nouă înfrângere la Sf. Gheorghe iar Gabriel Torje a ținut să scoată în evidență motivele pe care le consideră cauza parcursului negativ al lui Dinamo, făcând totodată și o previziune apocaliptică cu privire la viitorul clubului, dacă rezultatele nu se schimbă în vreun fel:

„O nouă dezamăgire pentru tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. Dezamăgim încă o dată și încă odată și încă o dată până se va sătura toată lumea și vor pleca și oamenii care ne ajută acum. Atunci se va alege praful de această echipă frumoasă.

Mă bucură prea puțin faptul că am marcat azi, sunt foarte dezamăgit, poate mai dezamăgit decât la meciul cu FCSB când am pierdut cu 6-0. Atunci eram la început. Acum s-au făcut eforturi foarte mari, avem toate condițiile, am făcut tot ce a depins de noi, dar ce se întâmplă la meci e dezamăgitor, rușinos. Nu știu ce să zic.

Mă știți că sunt dezinvolt, că spun ce am de zis, dar acum nu vreau să spun, să supăr. Principalii vinovați suntem noi jucătorii, că antrenorii s-au tot schimbat. Nu ne motivăm, nu avem pic de sânge în instalație în meciurile importante. Suntem apropiați, dar eu când m-am dus la Udinese a zis Di Natale să fim prieteni 90 de minute în teren, nu să fim afară. Trebuie să ne ajutăm 90 de minute. Sunt atâtea înfrângeri consecutive și cred că lumea nu mai are răbdare cu noi. Sunt convins că sunt o grămadă de oameni care vor fi lângă echipă la nesfârșit, dar sunt și oameni care vor pleca.

Oamenii de fotbal care au investit mulți bani în această echipă nu vor mai avea răbdare. Sunt două soluții: ori ne dau afară pe toți, ori vor pleca dânșii. Eu cred că niciunul din vestiar nu merită să meargă cu fruntea sus pe stradă” a spus Gabi Torje, la finalul partidei de la Sf. Gheorghe.

Prosport.ro