2 iunie 9:06 PM

Abonare la google news

Gabi Mureșan, sfat prețios pentru Marius Șumudică! De cine trebuie să se apropie antrenorul: „Ei duc greul și te pot ajuta!”

Gabi Mureșan (39 de ani), fost mijlocaș la CFR Cluj și triplu campion al României cu echipa din Gruia, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre numirea lui Marius Șumudică în funcția de antrenor principal.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Marius Șumudică a negociat cu CFR Cluj și, în cele din urmă, s-a înțeles cu conducerea din Gruia și a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Fost căpitan la CFR Cluj, Gabi Mureșan a recunoscut că se aștepta ca Marius Șumudică să semneze cu FCSB.

Gabi Mureșan, despre numirea lui Marius Șumudică la CFR Cluj

Totuși, după ce antrenorul a semnat cu CFR Cluj, Gabi Mureșan are încredere că Marius Șumudică se va impune în Gruia. Fostul fotbalist îi transmite antrenorului care este cheia succesului: Marius Șumudică trebuie să se apropie de veteranii din echipă, Mario Camora și Ciprian Deac.

De asemenea, Gabi Mureșan este convins că CFR Cluj poate câștiga cel de-al cincilea titlu consecutiv, însă îi avertizează pe ardeleni că trebuie să facă niște transferuri importante în această vară.

„A fost surprinzător! Mă așteptam să meargă la FCSB. E un antrenor care e aproape de jucători. Cred că va avea niște rezultate frumoase alături de CFR. Are nevoie să fie prieten, dar și antrenor cu jucătorii, să te apropii de ei. Acolo sunt niște jucători cu experiență, Camora, Deac, care duc greul și ei te pot ajuta.

Eu zic că CFR are forță să câștige titlul, dar și ei va trebui să se întărească, să aducă jucători care să își dorească să câștige titluri”, a spus Gabi Mureșan, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport