marți 19 octombrie 12:21 PM

Abonare la google news

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. „Nu vreau circ!” VIDEO

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău a intervenit în scandalul dintre Claudia Pătrăşcanu, mama copiilor săi, și actuala sa iubită, Bianca Drăguşanu. Afaceristul a ţinuit să lămureacsă situația și să spulbere orice speculație.


Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a intervenit în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, unde a ținut în primul rând să-i mulțumească Claudiei Pătrășcanu pentru faptul că, în sfârșit, după doi ani a decis să aibă o relație frumoasă cu el de dragul copiilor pe care-i au împreună. „Din intervenția mea nu vreau sa fac un circ. Vreau sa-i mulțumesc Claudiei pentru ca după doi ani si ceva și a dat seama ca trebuie sa facem lucruri frumoase pentru copiii noștri. Nu Bianca ne-a despartit, eu am cunoscut-o după un an și jumătate. Iar relația pe care o am cu Bianca Drăgușanu ma privește doar pe mine”, a spus Gabi Bădălău.

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. „Eu nu i-am luat ei banii, nu i-am luat barbatul!” VIDEO


Acesta a mai precizat că nimeni nu i-a luat vreodată telefonul din mână pentru a scrie un mesaj sub identitatea lui. Astfel, a infirmat presupunerea mamei copiilor lui care a spus în direct că Bianca Drăguşanu a jignit-o și i-a adus numeroase injurii de pe telefonul lui!

Romaniatv.net


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !