Abonare la google news

Gabi Bădălău, despre intervenţia Andreei Bănică în divorţ: „Prima dată când a venit la noi”

Gabi Bădălău, despre intervenţia Andreei Bănică în divorţ. Aflat în fața judecătoriei, Gabi Bădălău a avut o reacție spumoasă.

Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers. Cum am spus sunt doi martori.

Citeste si:  Reziliere cu scandal pe Autostrada Transilvania. Straco cere Companiei de Drumuri daune de peste 461 milioane de lei

Gabi Bădălău, despre intervenţia Andreei Bănică în divorţ

Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Este fosta menajera și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia de acasă.”, a spus Gabi Bădălău înainte să intre în instanța de judecată.

Citeste si:  Ce avere are Gabi Bădălău, de fapt. Vești extrem de proaste pentru Bianca Drăgușanu

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, după ce l-ar fi scuipat pe Gabi Bădălău: „Sunt niște strategii”

Mai mult de atât, Gabi Bădălău a mărturisit că își dorește să se încheie odată procesul de divorț și să ajungă la o înţelegere cu mama copiilor, însă aceast nu este de acord.

Îmi doresc să vină la București cu copiii să îi creștem împreună. Îmi doresc lucruri naturale și sănătoase cum își doresc și alte milioane de părinți pentru copiii lor. Nu mai vreau scandal, nu vreau circ.

Citeste si:  Dușan Uhrin, omul care a adus ultima victorie a lui Dinamo în derby-ul cu FCSB: „Presiunea era mare, ca întotdeauna” + Mesaj pentru Cortacero&Co: „O mare rușine”

Îmi doresc asta oferindu-i Claudiei și copiilor o liniște și o stabilitate financiară, o casă și școli bune. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii, nu a acceptat propunerea mea. Lăsăm instanța să decidă”, a mai spus Gabi Bădălău, potrivit Antena Stars.

Citeste articolul pe RomaniaTV