Gabi Bădălău a dat-o pe Claudia Pătrășcanu în judecată. Ce vrea de la ea, de fapt

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă de aproape doi ani pentru liniște, dar mai ales pentru a-și câștiga drepturile în fața instanței fie în ceea ce privește partajul, fie în ceea ce-i privește pe ce doi copii ai lor. Acuzații dure, aliați neașteptați, implicarea amantei și a fostului iubit a fostei iubite și replici acide – sunt doar câteva dintre condimentele divorțului cuplului. „Să se facă testul antidrog din firul de păr”, repetă solista. „Să se ducă la Obregia”, îndeamnă milionarul. Între timp, în tribunal se mișcă lucrurile.

Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Conform Antena Stars, Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu și pe fosta soacră, în iulie 2020, ultima modificare fiind în ianuarie 2021. Este vorba despre un proces pe rol care vizează partea de partaj material. Afaceristul ar fi investit o sumă mare de bani în reconstrucția casei din Agigea a cântăreței.

Citeste si:  Vești fabuloase pentru Dinamo! Pregătirile pentru noul stadion, pe ultima sută de metri: „Ne mișcăm cu viteză accelerată!” Care va fi soluția finală

Cum aceasta a avut mari pretenții în ceea ce privește partajul, dorindu-și acțiuni din firmele lui Bădălău, pe lângă pensia alimentară și alte beneficii, sătul de situație, fiul de milionar a dat-o în judecată.

Bianca Drăgușanu vs. Claudia Pătrășcanu

„Asta are foarte mult timp liber. În afară de faptul că se bate cu pumnii în piept să e mamă de copil și scriitoare, ea nu știe să facă nimic altceva. Sau eu nu știu altceva. Și eu sunt mamă de copil, și tot de 4 ani. Eu, nici Gabi, nu am pus copii într-o ipostază compromițătoare. Ea minte ca să facă show.

Citeste si:  Fostul primar al Brașovului George Scripcaru, trimis în judecată de DNA pentru șantaj în campania electorală

De doi ani vorbește singură. Să ajungi să spui lucrurile astea…Doamne ferește. Mai ales în contextul în care ea îmi dă mie mesaje, romane, în care mă perie și nu știe cum să mă mai pupe și pe-o parte și pe alta, iar pe de altă parte mă vorbește de rău. Are dublă personalitate. Îmi spune multe, printre care mă avertizează pe mine cât de rău este el. Războiul ăsta nu e războiul meu, dar văd că nu mai are cu ce să apară, că altfel nu o bagă nimeni în seamă”, a declarat diva de cu seară, la ”XNS”.

Citeste si:  Stațiunile de schi din Franța dau în judecată Guvernul. Funcționarea instalațiilor de transport pe cablu, interzisă în perioada sărbătorilor

Contactată de reporterii sursei menționate, replica artistei a fost: „Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul. Vai de sufletul ei pierdut. Filmulețele spun totul despre ea”.

Sursa: PlayTech

 7 total views