luni 24 mai 2:00 PM

Abonare la google news

Fuziunea dintre Farul și Viitorul, mai aproape ca niciodată


Playsport.ro prezenta cu mai bine de o săptămână în urmă informații despre mutarea anului în fotbalul românesc. Fuziunea dintre Farul și Viitorul e mai aproape ca niciodată. Un oficial al clubului din Ovidiu a confirmat interesul părților pentru acest proiect grandios.


Fuziunea dintre Farul și Viitorul, mai aproape ca niciodată

Constănțenii își pot vedea visul cu ochii. O singură echipă, solidă, care să-i reprezinte pe toți constănțenii. E un proiect ce se poate realiza. Fuziunea dintre Farul și Viitorul, mai aproape ca niciodată. Gică Hagi nu se opune acestei fuziuni, mai ales că la Farul a făcut primii pași în fotbalul mare. Creatorul „fabricii de campioni” Viitorul poate reveni la originile sale fotbalistice. Un oficial al clubului din Ovidiu confirmă interesul ambelor părți pentru punerea pe picioare a unui proiect care să ridice Constanța în fotbalul românesc.

După spusele lui Cristian Bivolaru, directorul general al clubului FC Viitorul, o fuziune dintre cele două entități sportive e mai aproape ca niciodată.

Gică nu își poate nega originile. Acolo a început fotbalul, de acolo s-a lansat în lumea mare a fotbalului. Farul este în inima lui, el este, cum îi place să spună, un copil al Dobrogei. E clar că totul, în ultimii 40 de ani, se leagă de numele lui în Constanța.

Există jucători împrumutați, am ajutat o dată așa, în ultimul moment, cu acceptul pentru a juca meciurile la Ovidiu. Chiar dacă nu s-a întâmplat, era o cerință pentru obținerea licenței, accept fără de care nu o primeau. Lucrurile au fost întotdeauna clare și apropiate.

„Nici nu mai contează cum au pornit lucrurile, există interes dinspre toate părțile implicate, să spun așa. Și dinspre cele două cluburi, și dinspre autorități și bineînțeles că, cred eu, fără să am informații clare din mijlocul suporterilor, tot ce înseamnă suporteri adevărați ai Farului și-ar dori să aibă în Constanța o echipă puternică, o echipă care să concureze că în vremurile de demult”, a declarat Cristian Bivolaru, la Pro X.

Viitorul lui Hagi este „pro” fuziune

E tot mai clar că fuziunea dintre cele două cluburi constănțene se poate realiza. De altfel, Viitorul lui Gică Hagi a emis un comunicat oficial referitor la fuziunea cu Farul Constanța. În orașul de la malul mării încep să se miște lucrurile.

Conducerea F.C Viitorul Constanța a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți constănțenii.

Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni.

Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susținută de toți constănțenii, de conducători, de oficialități și de suporteri!”, se arată în comunicatul celor de la Viitorul.

Playsport.ro a scris încă de acum câteva zile despre mutarea anului din fotbalul românesc. De asemenea, tot site-ul nostru îi informa pe fanii sportului despre capitularea lui Ciprian Marica. Astfel, „fuziunea” dintre Farul și Viitorul prinde contur.

Playsport.ro