duminică 9 mai 5:01 PM

Abonare la google news

„Furnica” Răzvan Marin continuă să strălucească la Cagliari.Pasă de geniu

Răzvan Marin s-a remarcat în această după-amiază în Italia. Internaționalul român continuă să strălucească la Cagliari. A dat o pasă de geniu, la faza în urma căreia echipa sa a deschis scorul în confruntarea cu Benevento.


Răzvan Marin continuă să strălucească la Cagliari

Ambițiosul fotbalist român Răzvan Marin, titular în Benevento – Cagliari, din Serie A, s-a remarcat încă din startul meciului. Nu a marcat, însă a oferit o pasă ideală pentru coechipierul său Charalampos Lykogiannis, iar fundașul grec al lui Cagliari a deschis scorul pe „Ciro Vigorito”. Un gol fabulos, la care a contribuit și Răzvan Marin. Internaționalul român a combinat excelent cu executantul unui corner de pe stânga, apoi a pasat genial în centru. Charalampos Lykogiannis a lovit mingea perfect din voleu de la distanţă, iar balonul s-a dus glonț în colţul din dreapta sus al porții adverse. Startul fulminant cu Benevento a fost anticipat de Răzvan Marin, cu o declarație făcută înaintea meciului.

Ar fi suficient un egal pentru noi? Nu, vrem să câștigăm! Acesta este un meci foarte important și va trebui să facem totul pentru a-l câștiga. Inzaghi a spus că vrea 11 războinici pe teren! Va trebui să fim 40 de războinici, împreună cu rezervele și tot staff-ul tehnic”, a declarat Răzvan Marin, conform centotrentuno.com.

Între timp, gazdele au reușit egalarea, în minutul 16, prin Lapadula, iar la vestiare s-a intrat cu scorul de 1-1.


Cagliari este în luptă directă cu Benevento, pentru evitarea retrogradării. Momentant, echipa lui Răzvan Marin este cu un punct peste Benevento, deasupra liniei de retrogradare. Un egal o menține pe Cagliari pe locul 17, cu 33 de puncte, cu unul mai mult decât Benevento, ocupanta locului 18, primul retrogradabil.

 

 

Playsport.ro


Stirile.eu