luni 23 august 4:00 PM

Abonare la google news

Fuego, în lacrimi de ziua lui: „Îmi pare rău că a plecat prea devreme”


Fuego a izbucnit în lacrimi în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre momentul trist al vieții sale peste care nu va putea trece nicioadată. Artistul a declarat că în ciuda faptului că ziua sa de naștere este un moment de celebrare și se bucură că este apreciat de atâția români, îi esate teribil de dor de tatăl său, care l-a susținut dintotdeauna.


Fuego a mărturisit că părintele său a fost dintotdeauna blând cu el și a i-a fost dintodeauna un mentor în viață. Cântărețul a mai adăugat că moartea tatălui a lăsat un gol imens și regretă faptul că tatăl său nu-l poate vedea în concert pe scena Teatrului Național.

”Cea mai mare dramă de până acum e că l-am pierdut pe tată, l-am iubit enorm, nu mi-a dat niciodată vreo palmă, el s-a îngrijit de mine, a fost un om extrem de deștept, dacă nu știam răspunsul unei întrebări la tata îl găseam, îmi pare rău că a plecat prea devreme, că astăzi nu e în sala Teatrului Național, în centrul culturii române să mă aplaude”, a spus Fuego potrivit Spynews.

Fuego a mai mărturisit că nu a apucat să-i spună niciodată tatălui său că îl iubește, dar consideră acesta a simțit dintotdeauna acest lucru.

”Îmi pare că niciodată nu i-am spus că-l iubesc, dar a simțit asta cu toată forța lui, dar sunt convins că de undeva dintre stele mă veghează. Îmi cer scuze, nu mai pot să vorbesc”, a mai spus Fuego în direct.

Romaniatv.net