miercuri 13 octombrie 4:06 PM

Abonare la google news

Frigidere Beko: avantaje și dezavantaje ale mărcii

Necesitatea cumpărării unui frigider apare rar, deoarece un astfel de echipament este achiziționat cu așteptări de funcționare pe termen lung. De aceea, trebuie să abordezi cu atenție alegerea unei noi unități: trebuie să acorzi atenție dimensiunilor, capacității și funcționalităților produsului, să compari prețul cu bugetul alocat achiziției.


O combină frigorifică Beko demonstrează că acest cunoscut brand de electrocasnice își merită banii. Cererea de echipamente de la Beko este în continuă creștere: unitățile companiei se clasează în primele cinci în ceea ce privește vânzările, ceea ce indică faptul că dispozitivele companiei au caracteristici de înaltă performanță.

Mai jos îți vom explica tehnologiile unice implementate într-o combină frigorifică Beko.


Echipament tehnologic exclusiv Beko

Echipamente frigorifice moderne marca Beko se caracterizează prin design ergonomic și soluții tehnologice de ultimă generație.

Gama de produse vine cu prețuri medii și înalte, cu o garanție suplimentară a producătorului pentru o perioadă de 5 ani.

Îmbunătățind constant procesele tehnologice folosind inovații, compania a dezvoltat multe funcții unice care îi permit să mențină prospețimea produselor timp de 2-4 săptămâni.

Design laconic și varietate de culori

Echipamentele frigorifice Beko gen frigidere sau combine frigorifice, atrag atenția prin stilul lor modern, claritatea liniilor și varietatea de dimensiuni.

Acest lucru îți permite să plasezi echipamentul în camere de orice dimensiune, cu diverse designuri și soluții de stil, variind de la modern – high-tech, mansardă și stil scandinav, până la clasic – modern și rococo.

Cea mai recentă soluție inovatoare este dezvoltarea unui capac de frigider din oțel inoxidabil care protejează suprafața de praf și murdărie. Datorită acestui fapt, utilizatorul nu trebuie să se mai preocupe de curățarea continuă a aparatului de amprente.

O altă soluție care are o funcționalitate mare este capacitatea de a deschide ușa în cea mai convenabilă direcție pentru o persoană, pe partea dreaptă sau stângă.

Totodată, poți să selectezi, care are două uși, una care se deschide spre stânga și alta care se deschide către dreapta.

Practic și accesibilitate de utilizare

Unele produse din gamă sunt echipate cu lămpi cu LED-uri albe ieftine. Acest tip de iluminare îți permite să creezi o lumină saturată mai strălucitoare.

Pentru fructele și legumele proaspete există cutii la îndemână, recipiente pliabile și rotative. Avantajul acestor cutii este capacitatea de a accesa rapid produsele necesare chiar și atunci când ușa nu este complet deschisă.

După închiderea frigiderului, recipientele se închid automat. Este convenabil să depozitezi produse mici, cutii, gustări în celulele pliabile.

La unele modele de frigider, distribuitorul automat este controlat de panoul tactil, care îți permite să torni apă sau gheață fără a deschide ușa.

În plus, la alte modele de frigider există un compartiment frigorific cu posibilitatea de a plasa băuturi de până la 2,5 litri.

În produs, temperatura este setată de la -24 la +10 grade Celsius. Congelatoarele au volume suficiente pentru a depozita confortabil fructe de padure congelate, legume și produse din carne. În funcție de tipul de produs, pot fi setate 4 moduri de temperatură, inclusiv funcția de înghețare rapidă.

Opțiune de management high-end

Producătorul Beko a dezvoltat multe funcții care fac utilizarea unui frigider ușoară și sigură.

Când pornești un sistem modern Eco-fuzz, frigiderul intră în modul de economisire a energiei. Această funcție pornește numai după ce ușile nu au fost deschise mai mult de 6 ore.

Odată ce funcția „Vacanță” este selectată, dispozitivul trece în modul eficient de energie. În același timp, compartimentul frigiderului în sine nu se răcorește și funcționează doar compartimentul secțiunii congelator.

Dacă ușa este închisă sau lăsată deschisă mai mult de 60 de secunde, aparatele electronice fac zgomot de avertizare.

Acoperire de protecție antibacteriană cu ionizator

Pentru a oferi proprietăți igienice ridicate, pentru a preveni mirosurile și pentru a păstra prospețimea pe termen lung a produselor din echipament, unele frigidere utilizează un ionizator.

Acest sistem asigură saturația aerului din interiorul produsului cu ioni negativi care au efect bactericid.

Un filtru antibacterian special ajută la prevenirea dezvoltării bacteriilor și microorganismelor pe produse și suprafețe. În plus, elementul filtrant distruge mirosurile și, de asemenea, împiedică amestecarea acestora.

Sistem de răcire cu două circuite NeoFrost

Un pas inovator în dezvoltarea companiei și lansarea de noi modele îmbunătățite de frigidere marca Beko a fost dezvoltarea unui sistem de răcire cu două circuite. Din acest motiv, nu este nevoie să dezgheți echipamentul.

Tehnologia reprezintă două elemente diferite de răcire și condiționare care funcționează independent una de cealaltă. Prin urmare, mirosurile nu se amestecă în frigider și răcirea are loc uniform.

Cancan.ro


Stirile.eu