vineri 3 decembrie 10:52 PM

Abonare la google news

Fraudă la transferul lui Ronaldo! Transferul superstarului portughez, sub lupa anchetatorilor!


Cristiano Ronaldo ar urma să dea cu subsemnatul, asta după ce transferul său a intrat sub lupa anchetatorilor. Starul portughez este afectat și el de situația extrem de controversată de la Juventus. Echipa din Seria A este în pericol de retrogradare.


Situația de la Juventus îi aduce probleme lui Cristiano Ronaldo

Autoritățile din Italia au anunțat vineri percheziții la sediul clubului Juventus. La rândul lor, oficialii clubului din Seria A au anunțat printr-un comunicat oficial faptul că o să colaboreze pe deplin cu anchetatorii.

Se pare că transferurile unor jucători, printre care principalii vizați sunt Andrea Agnelli, Pavel Nedved și Fabio Paratici, au atras atenția autorităților. Cu toate că Ronaldo nu este vizat în mod direct, potrivit Mirror, anchetatorii vor să afle detalii de la fotbalist despre transferul de Juventus la Manchester United. Starul portughez a fost vândut pentru 15 milioane de euro fără bonusuri. În total sunt analizate 42 de transferuri realizate de către clubul din Seria A.

Dacă se dovedește faptul că Juventus a fraudat statul, echipa din Seria A cu cei mai mulți suporteri ar urma să fie retrogradată. Ba mai mult, dacă se dovedește că a obținut avantaje față de rivale, atunci toate titlurile câștigate în această perioadă se retrag. Un episod asemănător s-a petrecut la Juve în urmă cu mai bine de 10 ani, în faimosul scandal Calciopoli.

Ralf Rangnick îi cere lui Cristiano Ronaldo să renunțe la lux și opulență

Se pare că Ralf Rangnick vrea să impună la Manchester United regulile pe care le avea la RB Leipzig. Germanul o să ocupe banca tehnică de pe Old Trafford cel puțin până la finalul sezonului, însă nu vrea să se modeleze pe ce a găsit la echipă.

Potrivit Mirror, Ralf Rangnick ține foarte mult la imaginea echipei sale. Astfel, el le-a impus jucătorilor de la RB Leipzig să folosească în timpul competițiilor doar mașinile firmei. Practic, să-și lase bolizii în garaj câtă este vorba despre fotbal. Nu doar că ajută prin susținerea sponsorului din domeniul auto, dar rupe și din aura de opulență care îi înconjoară pe unii fotbaliști.

Cu alte cuvinte, Cristiano Ronaldo este primul pe „lista pedepsiților”. Starul portughez a făcut senzație în UK cu mașinile sale de lux. Ultima achiziție este un Bentley Flying Spur de aproape 300.000 de euro. Este cunoscută pasiunea lui CR7 pentru mașini, deținând, printre altele, următoarele mărci: Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Mercedes și Range Rover.

O să fie cel puțin interesantă imaginea lui Cristiano Ronaldo știrbită de lux și opulență. Jucătorii lui Manchester United ar trebui să se deplaseze doar cu firma producătoare de automobile care sponsorizează clubul, adică Chevrolet.

Playsport.ro