luni 4 ianuarie 9:32 PM

Abonare la google news

Frank Lampard are zilele numărate la Chelsea! Cine este favoritul lui Roman Abramovich să îi ia locul managerului londonez


Umilința cu Manchester City de pe Stamford Bridge ar putea fi picătura care a umplut paharul pentru Frank Lampard la Chelsea, iar Roman Abramovich are deja un favorit pentru a-l înlocui, în persoana neamțului Thomas Tuchel.


Tehnicianul englez ar putea fi la ultimele sale ore pe banca echipei londoneze, după rezultatele dezastruoase din ultima vreme.

Lampard ar putea fi demis de la Chelsea, după umilința cu Manchester City: Thomas Tuchel are șanse mari să fie alesul lui Abramovich

Înfrângerea la scor cu Manchester City și mai ales sentimentul de inferioritate al echipei lui Frank Lampard în fața unui rival direct precum Pep Guardiola ar putea aduce sfârșitul mandatului pentru managerul lui Chelsea Londra.

Trei goluri încasate în doar o jumătate de oră și golul de onoare marcat de gazde în secvențele finale ale partidei de pe Stamford Bridge ridică semne de întrebare serioase pentru antrenorul echipei, care a cheltuit nu mai puțin de 250 de milioane de euro cu transferurile din această vară.

„Lampa lui Lampard se stinge ușor ușor, acum pe Stamford Bridge este întuneric”, a spus Peter Drury în timpul meciului Chelsea – Manchester City. Cifrele lui Lampard la cârma lui Chelsea au devenit deja cele mai proaste pentru un manager al londonezilor din era Abramovich.

Cu o medie de doar 1.67 puncte în cele 55 de meciuri pe banca echipei de pe Stamford Bridge (49 la sută victorii), el se află în spatele lui Andre Villas Boas, cu o medie de 1.7 puncte pe meci, la mare distanță de portughezul Jose Mourinho, care a avut o medie de 2.19 puncte în cele 212 meciuri în care a stat pe banca londonezilor (66 la sută victorii).

Principalul favorit pentru înlocuirea managerului englez este neamțul Thomas Tuchel, proaspăt demis de la campioana Ligue 1, Paris Saint-Germain.

Sursa: Prosport.ro