Abonare la google news

Fotografia care a devenit virală! Un român și-a luat familia și a plecat în Grecia, dar nu oricum ci într-o Dacia 1300

Un român a făcut deliciul internauților. Acesta a plecat în vacanță, în Grecia, iar drumul nu l-a făcut oricum ci într-o Dacia 1300. Bărbatul a postat pe rețelele de socializare o fotografie, după ce a ajuns la destinație, iar internauții au fost surprinși.

O Dacia 1300 a devenit vedetă zilele acestea în mediul online. Un bărbat a posta pe un grup de Facebook (Forum Grecia) o fotografie ce a devenit virală. Acesta și-a fotografiat mașina chiar pe plaja din Grecia, iar toți internauții au fost surprinși de performanța autoturismului. (CITEȘTE ȘI: IMAGINILE CARE FAC ÎNCONJURUL LUMII! CINE ESTE EDUARD PALAGHIȚĂ, BRAȘOVEANUL CARE CONDUCE O DACIA 1300, PE STRĂZILE DIN NEW YORK)

„Bătrâna” mașină a făcut un drum lung, chiar până în Grecia, iar proprietarul s-a arătat cât se poate de mulțumit de „bolidul” său. Reacțiile au fost numeroase, iar postarea a adunat o mulțime de aprecieri și comentarii.

„Super frumoasa mașina, bine întreținută, atât timp ce ați plecat cu ea tocmai în Grecia. Sunt rarități asemenea mașini, se vede cine are grijă și cine nu. Mai ales că, în ziua de azi, trebuie să ai ceva greu, nu așa ceva. Felicitări pentru curajul de a posta și vacanță plăcută”, a spus unul dintre internauți.

„Felicitări pentru mașină! Și noi avem una din 71 și ne este tare dragă. Chiar anul acesta mergând spre Grecia l-am întrebat pe soțul meu cum ar fi să facem drumul cu Dacia noastră dragă. Momentan, având copil mic, alegem confortul. Probabil peste ani ne vom face curaj să pornim cu ea la drum.”, a scris un altul.

„Foarte frumoasă mașina, să ai parte de ea, drumuri bune și benzină ieftină.”, a mai spun un alt internaut.

 

Sursa foto: Facebook

Citeste articolul pe Cancan