Abonare la google news

FOTO. Vladimir Putin, erou la bustul gol în benzile desenate și manga. Cum apare președintele rus

Sursa foto: Captură BMF TV

  • În banda desenată de ilustratorii francezi, Vladimir Putin apare cu bustul gol, vânând tigri albi sau călărind un urs în taiga.
  • Japonezul Yasuchi Baba l-a ilustrat pe liderul de la Kremlin, un maestru al artelor marțiale influențat de dorința de a îmblânzi animalele.

Liderul de la Kremlin a devenit un personaj erou fără armură în benzile de desenate și manga. Vladimir Putin este ilustrat cu bustul gol în două volume apărute recent, „The Ride-on King” al japonezului Yasuchi Baba şi în „Le Ministère Secret” de Joann Sfar şi Mathieu Sapin, potrivit BFM TV.

Citeste si:  Horoscop 12 ianuarie 2021. Zodia care azi va avea numai gânduri negative. Atenție mare

În povestea francezilor, eroul, un caricaturist pe nume Mathieu Sapin, încearcă, cu ajutorul lui Nicolas Sarkozy și François Hollande, să salveze lumea de un complot schițat de Albert de Monaco și Vladimir Putin.Sursa foto: BFM TV.

În banda desenată de cei doi ilustratori francezi, Vladimir Putin apare cu bustul gol, vânând tigri albi sau călărind un urs în taiga.

Citeste si:  Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, infectat cu coronavirus: M-am infectat chiar înainte de rapel și am făcut o formă foarte ușoară. Ar fi putut fi altfel dacă nu aș fi fost vaccinat

„Nu am făcut mult mai mult decât să arătăm ce vedem în pozele lui Putin. Am lucrat conform fotografiei”, spune Mathieu Sapin.

Putinov vs. Plutinov

Japonezul Yasuchi Baba l-a ilustrat pe liderul de la Kremlin, un maestru al artelor marțiale influențat de dorința de a îmblânzi animalele. În timp ce se vede aruncat într-o lume fantastică populată de centauri şi dragoni, viaţa lui capătă cu totul alt sens. 

Citeste si:  Drama sfâșietoare a unui miner din Valea Jiului. Și-a pierdut copilul pentru că nu avea bani

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 44 total views