2 mai 2:01 PM

Abonare la google news

FOTO. Tânărul misterios pe care Sorana Cîrstea îl iubește! Ce legătură este între iubita lui Ion Ion Țiriac și bărbatul din imagini

Tânărul misterios pe care Sorana Cîrstea îl iubește! Ce legătură este între iubita lui Ion Ion Țiriac și bărbatul din imagini. Numărul 58 WTA are o relație indestructibilă cu un alt bărbat decât fiul lui Ion Țiriac. Tânărul, cu 5 ani mai mic, e cel mai apropiat confident al jucătoarei și fanul ei numărul 1. 

Tânărul misterios pe care Sorana Cîrstea îl iubește!

Deși este iubita lui Ion Ion Țiriac, jucătoarea din Târgoviște are o relație specială și cu un alt bărbat. Tânărul misterios pe care Sorana Cîrstea îl iubește este nimeni altul decât fratele ei. Mihnea Cîrstea este cel de-al doilea copil al familiei. Are 26 de ani și a încercat o carieră în sport, dar a renunțat din cauza unor accidentări. Au fost chiar probleme serioase de sănătate, descoperite în timp ce juca fotbal la Târgoviște. Așa că Mihnea s-a apropiat de afacerea părinților.

Familia Cîrstea trăiește la Târgoviște, acolo unde are o afacere prosperă. Ea produce și comercializează înghețata „Sorana”, o marcă destul de populară în județul Dâmbovița. Părinții jucătoarei, Liliana și Mihai, au înființat firma în 1994, cînd Sorana avea doar 4 ani. Mulți ani de la înființarea firmei , cea mai mare parte din profit era investit în cariera tenismenei, care participa la cele mai puternice concursuri de juniori din lume. De altfel, Sorana Cîrstea a câștigat mai multe competiții internaționale de juniori în cariera sa, ajungând până pe locul 6 în ierarhia mondială.

Tânărul misterios pe care Sorana Cîrstea îl iubește! Ce legătură este între iubita lui Ion Ion Țiriac și bărbatul din imaginiTânărul misterios pe care Sorana Cîrstea îl iubește! Ion Ion Țiriac nu are de ce să fie gelos, pentru că bărbatul respectiv este chiar fratele Soranei, Mihnea

Ce legătură este între iubita lui Ion Ion Țiriac și bărbatul din imagini

Mihnea este și cel mai apropiat confident al surorii sale, pe care, uneori, o însoțește la turneele din toată lumea. Mai mult, el a fost prezent, la braț cu Sorana, chiar și la nunta sîrboaicei Ana Ivanovici, fost număr 1 WTA și cea mai bună prietenă a româncei. Aceasta s-a măritat, în iulie 2016, cu fotbalistul Bastian Schweinsteiger, fost campion mondial cu naționala Germaniei. Cei doi s-au căsătorit în Veneția, iar Sorana a vrut neapărat să participe la eveniment, chiar dacă iubitul ei din acea perioadă, columbianul Santiago Giraldo, nu a putut fi prezent. Atunci, Mihnea, fratele ei, a ocupat rolul de partener al Soranei.

De aproape 2 ani, Sorana are o relație cu Ion Ion Țiriac. În ciuda diferenței de vârstă, de 13 ani, pasiunea este, se pare, fierbinte. Cei doi s-au logodit, iar apropiații vorbesc chiar despre o apropiată nuntă. Sorana a câștigat săptămâna trecută cel de-al doilea turneu WTA din cariera ei, cel de la Istanbul. La finalul partidei din ultimul act al competiției, ea a fost surprinsă de camerele TV vorbind la telefon cu iubitul ei, Ion Ion. Iar replicile Soranei n-au lăsat vreun dubiu în legătură cu sentimentele care există între cei doi.

Da, iubitule! Aşa e! Te iubesc! Eşti viaţa mea! Şi abia aştept să fiu în braţele tale“, a spus Sorana Cîrstea, în timpul convorbirii telefonice, cu zâmbetul pe buze, conform adevarul.ro.

Citeste articolul pe PlaySport