joi 2 decembrie 8:01 PM

Abonare la google news

FOTO. Superba Emma Răducanu, mai senzuală ca niciodată! Apariție răvășitoare a tenismenei cu origini românești


Emma Răducanu, apariție răvășitoare la un eveniment important. Jucătoarea de tenis a ales să poarte o rochie superbă care i-a pus în evidență silueta de invidiat. O apariție pe măsura grupului select din care face parte.


Emma Răducanu, apariție senzuală

Superba Emma Răducanu și-a făcut apariția la un eveniment organizat de celebrul brand de bijuterii Tiffany&Co, a cărui imagine o și reprezintă, într-o rochie albă cu imprimeu. Ținuta și sandalele cu toc înalt i-au pus în evidență silueta perfectă, dar și picioarele foarte bine lucrate la antrenamente. Peste rochie e a avut un sacou negru, lung, simplu.

Dat fiind faptul că Emma Răducanu face parte din grupul select al reprezentantelor brandului Tiffany&Co, printre care se numără și vedete precum Jay-Z sau Beyonce, sportiva beneficiază de cele mai frumoase accesorii. Evening Standard a dezvăluit faptul că jucătoarea de tenis a purtat în finala US Open bijuterii în valoare de 27,625 de lire sterline, adică peste 32,000 de euro.

Înainte de participarea la Transylvania Open de la Cluj-Napoca, jucătoarea născută în Canada a dat o adevărată lovitură de marketing. Potrivit CNN, ea va fi noul ambasador al firmei de lux Dior. Astfel, Emma va prezenta de acum colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei ale celebrei case de modă franceze. Dar și produsele acesteia de îngrijire și machiaj.

Iar acesta pare a fi doar începutul. Conform unui specialist în PR din Marea Britanie, Emma Răducanu are potențialul de a a ajunge la câștiguri de 1 miliard de dolari doar din astfel de parteneriate.

Sărbători în stil românesc

Emma Răducanu și Gabriela Ruse s-au antrenat împreună pentru Transylvania Open. Ambele, însă, au pierdut înainte de faza semifinalelor. Totuși, s-a legat o prietenie foarte puternică între ele. Astfel, acestea au disputat la Royal Albert Hall un meci demonstrativ pentru publicul londonez. „Amicalul” s-a încheiat cu victoria britanicei în două seturi.

Înaintea de plecarea la Londra, Gabriela Ruse declara că în bagajul ei se regăseau produse românești destinate Emmei, precum cozonac, țuică sau vișinată. Odată revenită în țară, Gabriela a precizat jurnaliștilor că „bucatele românești” pentru Emma nu se opresc aici. Aceasta i-a mai făcut cadou britanicei și alte produse culinare specifice țării noastre, iar, preferatul Emmei pare a fi salamul de Sibiu. Răducanu a „gustat” pentru prima oară la Cluj și pare că este înnebunită după el.

Emma Răducanu și Gabriela Ruse au stabilit că urmează să se întâlnească la Dubai pentru a începe o sesiune de antrenament comună. Cele două vor să se pregătească pentru turneul de la Australian Open, această pregătire fiind de altfel și „încălzirea” pentru ceea ce înseamnă turneul de la Antipozi. Gabriela Ruse a început deja antrenamentele, odată întoarsă de la Londra. Ea se va pregăti zilnic, până în apropierea Crăciunului, când va pleca spre Australia, via Dubai.

Playsport.ro