miercuri 13 octombrie 2:00 PM

Abonare la google news

FOTO. Romanticul Toni Iuruc, surpriză la revenirea în România a Simonei Halep. Ce cadou a primit tenismena de la soțul ei

Simona Halep a revenit în România după ce a fost eliminată în turul trei la Indian Wells. Cu toate că a însoțit-o în SUA, așa cum face la aproape toate turneele, romanticul Toni Iuruc nu s-a putut abține și și-a surprins soția atunci când au ajuns acasă. Mai mult, aceasta a dus-o într-o mică vizită de relaxare înaintea turneului de la Moscova.


Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep

Simona Halep nu încetează să zâmbească de când s-a căsătorit și le-a arătat fanilor de pe Instagram cum este răsfățată de către Toni Iuruc. Soțul i-a fost alături la Indian Wells, însă a vrut ca sportiva să se simtă minunat acasă. Astfel, Simo a primit un buchet minunat de trandafiri.

Toni Iuruc a profitat de cele două zile pe care o să le petreacă Simona Halep în România, înainte de turneul de la Moscova, și au mers împreună la plimbare. Campioana României a fost fotografiată în timp ce se juca fericită cu un cățel.


De ce nu a mers, de fapt, direct la Moscova

Marți seara, Simona Halep a revenit în România însoțită de soțul ei, Toni Iuruc, și de antrenorul Adrian Marcu. Tenismena a fost eliminată de la Indian Wells în turul trei de către Aliaksandra Sasnovich, scor 5-7, 4-6. Campioana României s-a arătat dezamăgită de ratarea întâlnirii cu Emma Răducanu, întâlnire care ar fi putut avea loc în turul patru, amândouă fiind eliminate. Însă, ele s-ar putea confrunta la Transylvania Open.

Cu toate că ar fi trebuit să ajungă direct la Moscova, Simo a ales să facă o oprire în România pentru a se antrena. Din cauza spațiilor puține de antrenament existente în capitala Rusiei, dar și din cauza restricțiilor impuse de Covid-19, Campioana României și-a amânat zborul către următoarea competiție cu două zile.

(n.r. Gabi Ruse spunea că și-a îndeplinit un vis făcând echipă la dublu cu Simona Halep) Mă bucur să aud acest lucru, a fost frumos, chiar ne-am simțit bine și sper să mai jucăm împreună și să câștigăm mai multe meciuri.

(n.r. Cum e să lucrezi cu Adrian Marcu?) Foarte bine, chiar mi-a plăcut foarte mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit și mă simt bine cu el.

La Moscova e greu cu antrenamentul, sunt două terenuri, două săli și nu este comod, mai ales cu restricțiile de acum. Am preferat să vin acasă și să plec peste două zile.

Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc și, da, voi juca la Moscova și la Cluj.”, a declarat Halep.

Playsport.ro


Stirile.eu