26 mai 1:06 PM

Abonare la google news

FOTO: „Prințul” Ianis Hagi, la brațul femeii care i-a furat inima!

Imediat după ce a ieșit la iveală numele femeii care i-a furat inima lui Ianis Hagi, au apărut și primele poze cu cei doi. „Prințul” trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani cu o tânără din Constanța. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți.

Ianis Hagi și-a scos „prințesa” la o plimbare prin Herăstrău

Ianis Hagi și iubita, Elena TănaseIanis Hagi surprins cu iubita, Elena Tănase, în parc

Potrivit ProSport, Ianis și Elena sunt împreună de mai mulți ani și este o relație cât se poate de serioasă. Cu toate că mereu și-a dorit să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, „nora” lui Gică Hagi a fost deconspirată. Iubita lui Ianis Hagi provine dintr-o familie înstărită de la malul mării. Tatăl tinerei are mai multe afaceri, lucru care îl face pe fotbalistul român să fie sigur că fata nu are niciun interes ascuns. Familiile celor doi le susțin relația, iar ea merge de câte ori poate în vizită la fiul „Regelui”.

Întors în România, fotbalistul celor de la Rangers a profitat de vacanță pentru a-și petrece timpul cu iubita. Cei doi au fost surprinși prin Herăstrău în timp ce se plimbau. Cu ochelari de soare și îmbrăcați lejer, tinerii îndrăgostiți s-au bucurat de vremea frumoasă din București.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau să o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a spus Ianis Hagi, la Digi Sport.

Elena Tănase este o superbă domnișoară din Constanța care studiază la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Școala este și motivul pentru care cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste la distanță.

Culisele performanței ale campionului Ianis Hagi

Gică Hagi nu a fost niciodată un părinte strict și mereu l-a lăsat pe Ianis să își organizeze singur timpul. Cu toate că majoritatea părinților își doresc să vadă o anumită seriozitate din parte copilului atunci când cel mic decide să urmeze o carieră, „Regele” și-a îndrumat fiul să se joace.

Când eram mic, mereu îmi spunea să merg să mă distrez, să joc fotbal, să îmi placă și să mă joc cu mingea foarte mult. Niciodată nu a fost strict, să îmi spună ce să mănânc sau culcă-te la o oră și trezește-te la o oră.

Cred că a și vrut să mă lase să descopăr singur chestiile acestea. Apoi, clar că ușor, ușor, deveneam senior și băteam ușa la echipa mare. Nu aveam neapărat discuții, dar pur și simplu când vedea un moment în care știa că am nevoie de ajutor din partea lui, mereu era acolo.”, a spus Ianis Hagi la Antena 3.

Citeste articolul pe PlaySport