vineri 3 decembrie 9:01 PM

Abonare la google news

FOTO: Pozele ”incendiare” cu Sorana Cîrstea și Eugenie Bouchard, care au aprins imaginația fanilor din întreaga lume


Sorana Cîrstea și Eugenie Bouchard nu ezită să încingă imaginația fanilor cu pozele postate pe rețelele de socializare. Fie că se află pe terenul de tenis, sau în timpul libere, frumoasele sportive arată impecabil.


Fotografii de colecție cu Sorana Cîrstea și Eugenie Bouchard

Românca și candianca sunt printre cele mai importante jucătoare de tenis sponsorizate de New Balance, iar imaginile de pe rețelele de socializare demonstrează că sunt încântate de colaborare. Drept dovadă, Sorana Cîrstea și Eugenie Bouchard se pozează în cele mai incendiare ipostaze purtând produsele renumitului brand.

Sorana Cîrstea a le-a arătat fanilor de pe Instagram cât de bine o prinde noul echipament. Ce-i drept, iubita lui Ion Ion Țiriac este într-o formă fizică de invidiat, arătând mai hot ca niciodată. Frumoasa sportivă a slăbit destul de mult în ultima vreme, lucru care se poate observa cu ochiul liber. Însă, în ciuda noilor tendințe, ea preferă să abordeze un stil natural și extrem de rafinat.

La rândul ei, Eugenie Bouchard a încercat să-și surprindă fanii și ce-i drept i-a și ieșit. Mai îndrăzneață din fire, canadianca s-a pozat într-un body în timp ce își realiza antrenamentul. Însă, prin poza extrem de provocatoare, sportiva a vrut să promoveze și noua sa pereche de încălțăminte sport. Eugenie Bouchard a semnat cu New Balance în anul 2021, asta după ce 10 ani a preferat să nu fie imaginea niciunui brand din industria echipamentelor sportive.

De-a lungul anilor am cunoscut câteva fete care purtau lucrurile lor, Sorana și Heather. Sunt niște echipamente drăguțe și nu le poartă foarte multe jucătoare”, a spus Bouchard, conform Essentially Sports.

De ce nu apar nici măcar în fotografii împreună, de fapt, Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac

Potrivit articolelor care au circulat prin presă în urmă cu mai mulți ani, Ion Ion Țiriac s-ar fi cuplat la scurt timp după divorț cu Sorana Cîrstea. Vestea despărțirii de Ileana Lazariuc a venit, după lungi speculații, în 2019, însă cei doi ar fi pus punct relației în 2017.

Cu toate că sunt împreună de mai mulți ani, cei doi nu apar niciodată în fotografii împreună. Se pare că Ion Ion Țiriac ar fi cel care a impus această regulă, dorindu-și o viață departe de lumina reflectoarelor după despărțirea de Ileana Lazariuc.

După ce sezonul turneelor în tenisul feminin s-a încheiat, Sorana Cîrstea a plecat într-o vacanță. A postat o fotografie în pădure, iar la câteva zile distanță jucătoarea de tenis a surprins cu o altă apariție. Sori se află într-o vacanță exotică unde se relaxează practicând sporturi nautice, vacanță din care a transmis un mesaj foarte important. Într-un fel s-au altul sportiva explică misterul din viața ei personală:

Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”.

Playsport.ro