miercuri 24 noiembrie 12:26 AM

Abonare la google news

FOTO-EXCLUSIV. Bomba bombelor: Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, după Răzvan Lucescu în Grecia! Avem dovada!


După ce Mirel Rădoi și-a exprimat clar și ferm dorința de a nu mai continua ca selecționer al României, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au plecat deja la ”vânătoare” de antrenori.


Primul sunat a fost Gheorghe Hagi care, deși a ținut să precizeze că nu a refuzat, nu a putut însă ca să accepte propunerea federației de a prelua echipa națională de fotbal.

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță negociază cu Răzvan Lucescu în Grecia

Burleanu nu a stat așadar cu mâinile în sân. Iar surse din Casa Fotbalului susțin că ar fi avut o tatonare și cu Edi Iordănescu, care a negat însă informația.

Adevărata bombă a explodat însă în această seară! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au plecat de urgență în Grecia, ca să-l convingă pe Răzvan Lucescu să revină iar pe banca primei reprezentative pe care a mai condus-o un mandat.

Surprinși la masă la restaurant!

În această după amiază, cei doi șefi ai FRF au zburat via Salonic unde s-au întâlnit cu antrenorul celor de la PAOK.

Și deși mișcarea s-ar fi vrut – zic gurile rele – mai degrabă un fel de ”turneu”al prieteniei, adică să oferteze antrenori doar așa, de amorul artei, s-ar putea ca de data aceasta să fi nimerit conjunctura potrivită.

Răzvan Lucescu a luat cina cu cei doi oficiali ai FRF

Răzvan Lucescu, cu care Burleanu și Lippi au fost surprinși la masă, la restauranul 7 Thalasses, nu se simte prea bine la PAOK în acest moment. Formația antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă surprinzător la ultimul meci, scor 0-2, în deplasarea de la Atromitos, ultima clasată.

Playsport.ro